Home » Lifestory » Сервитьорка показа ето тази бележка на дете в ресторант, а минута по-късно се обади в полицията-Снимки
Сервитьорка показа ето тази бележка на дете в ресторант а минута по-късно се обади в полицията-Снимки

Сервитьорка показа ето тази бележка на дете в ресторант, а минута по-късно се обади в полицията-Снимки

Сподели новината

Всяка година чуваме за случаи с насилие над деца. В голяма част от тях виновни са именно родителите. Една сервитьорка в ресторант предусети, че едно дете е в подобна ситуация.

Флавиан Карвальо обслужвала семейство в заведението, в което работи в Ориндж Каунти, Орландо.

Тя забелязала, че 11-годишно момченце стои малко изолирано от останалите. То не се хранело, защото за него порция не била поръчала. Малко след това забелязала и синини по открити части на тялото му. Жената решила, че трябва да действа. Показала му зад гърба на родителите лист хартия с надпис: „Имаш ли нужда от помощ“.

Флавиан попитала родителите защо детето не се храни, а отговорът бил, че момчето ще яде у дома по-късно, уточнява GlasNews.bg.

„Видях, че има голяма драскотина между веждите си. Няколко минути по-късно видях синина отстрани на окото му. Така че почувствах, че нещо наистина не е наред,“ казва тя.

След като детето кимнало, в отговор на написания въпрос на лист хартия, тя веднага се обадила на 911.

По-късно полицията научава, че вторият баща на момчето, Уилсън, е измъчвал детето, наказвал го с военни упражнения, връзвал го с главата надолу, изолирал го и го оставял без храна в продължение на дни.

Разследващите открили множество предмети, използвани като средство за наказание на непълнолетния – включително огънат метален прът, дървена метла, белезници и ремъци с тресчотки.

Уилсън е признат за виновен за насилие над деца и едно обвинение за неглижиране на грижите към тях.

Оказва се, че майката на момчето и съпругата на Уилсън, Кристен Суон, е признала, че е знаела за случващото се, но не е сигнализирала в полицията, нито са осигурявали необходимата медицинска грижа. Тя също е арестувана.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар