Home » Lifestory » Безпомощен поглед и дълбоки бръчки: как изглежда сега страдащият от деменция Брус Уилис (СНИМКИ)
Безпомощен поглед и дълбоки бръчки: как изглежда сега страдащият от деменция Брус Уилис (СНИМКИ)

Безпомощен поглед и дълбоки бръчки: как изглежда сега страдащият от деменция Брус Уилис (СНИМКИ)

Сподели новината

67-годишният Брус Уилис се е променил до неузнаваемост, показват последните снимки на актьора, заснети от папараци на улицата.

През март 2022 г. стана известно, че звездата от филмите „Умирай трудно“ е решил да прекрати кариерата си. По-късно това потвърди и бившата съпруга на актьора – Деми Мур. Тя каза на феновете си в социалните мрежи, че Брус страда от деменция, което прави невъзможно запомнянето на роли.

„Като семейство искахме да споделим, че нашият любим Брус изпитва някои здравословни проблеми и наскоро беше диагностициран с афазия, която засяга когнитивните му способности. В резултат на това Брус се отказва от кариера, която означаваше толкова много за него“, написа Деми Мур.

След като се оттегли в заслужена почивка, 67-годишният Уилис практически спря да посещава социални събития и дори да го види на улицата човек стана рядкост, но папараците все пак успяха.

Холивудската звезда бе забелязана на разходка. Бил е облечен с черна шапка, елек, розово поло, сини дънки и маратонки Nike. На ръката на актьора има голям часовник с черна кожена каишка.

Брус Уилис разходка
Брус Уилис

Снимка: Legion Media

Феновете на актьора отбелязаха, че Брус е остарял много само за шест месеца. „Джон Маклейн“ е започнал да се прегърбва, лицето му изглежда изтощено и по него са се появили дълбоки бръчки.

Освен това интернет потребителите намират, че погледът му е станал някак изгубен и сякаш безпомощен.

Брус Уилис папараци
Брус Уилис

Снимка: Legion Media

Въпреки че външният вид на холивудската звезда се е променил много, интернет потребителите все още го смятат за един от най-сладките актьори в Холивуд. Просто сега Брус е започнал да изглежда по-зрял и солиден.

„Все още го смятам за един от най-красивите актьори“, „Възрастта не го щади“, „Брус стана сладък дядо“, „Изглежда добре за възрастта си“, „Жалко, че вече не играе“ , „Той беше отличен актьор“, – пишат феновете на звездата в мрежата.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар