Home » Свят » Последното предсказание на казахстанската Ванга е направо вледеняващо, засяга и България
Последното предсказание на казахстанската Ванга е направо вледеняващо засяга и България

Последното предсказание на казахстанската Ванга е направо вледеняващо, засяга и България

Сподели новината

Ясновидката Вера Лион няма сбъркана прогноза. Неслучайно носи прозвището „казахстанската Ванга“.

Последното ѝ предсказание обаче е направо вледеняващо. Според Вера Лион в най-скоро време в света ще настъпи пълен хаос, който ще бъде съпроводен и с мащабна война, разбра Скандални.

Пророчицата твърди, че катаклизмите ще започнат с отказа на Русия и други значими страни да използват американския долар. Между другото, темата се дискутира от известно време доста сериозно на високо ниво в Руската федерация. Това ще доведе до пълен разпад както на САЩ, така и на Европейския съюз, чийто член е и България.

„САЩ ще се разпадне. Те обичат да изнасят оранжеви революции. Но ненарушим закон на Вселената е, че каквото правиш за другите, това и ще получиш“, казва Лион. В опитите си да съхранят обединението на различните щати, американците ще поведат невиждана война. Кръвопролитните действия обаче нямало да засегнат Русия, Украйна и Казахстан.

Всъщност Вера Лион предвижда русия дори да увеличи мощта си. Това ще стане като към страната бъдат присъединени части от Украйна и Казахстан. Пророчицата вижда и коренни промени в Турция. Според нея до две-три години диктаторът Ердоган ще загуби властта и ще бъде жестоко наказан. Тогава Турция ще бъде разлюляна и от силно земетресение, пророкува Лион.

Коя е ясновидката Вера Лион?

Ясновидката Вера Лион е много известна не само в родината си Казахстан, но и в цяла Русия и всички бивши съветски републики. Нейната репутация се дължи на факта, че прогнозите й винаги излизат верни. По тази причина в рускоезичните държави всички я наричат Казахстанската Ванга.

Още от предсказанията й:

Покачването на водата в Световния океан, което се дължи на топенето на ледниците на полюсите неминуемо сега ще предизвика по-големи бедствия от тези, през 2016 г. Лион предрича, че заедно с леда ще се размразят древни вируси и ще доведат до неизвестни до сега заболявания, за които хората няма да има ваксина и никаква изградена защита.

Цялата Земя ще се загрее и така ще се активират силни земетресения и вулканична дейност. И това няма да засегне само супер вулканите Йелоустоун и Етна. Но и много други, за които на подозираме днес.

Земята ще потъне в кръв и смърт, градове ще се покрият с пепел и милиони хора ще умрат. Едва тогава планетата ни постепенно ще се охлади и ще се нормализира.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар