Home » Свят » Феноменална пророчица разкри истината за България – свещена земя
Феноменална пророчица разкри истината за България – свещена земя

Феноменална пророчица разкри истината за България – свещена земя

Сподели новината

Наричат ясновидката и лечителка Нурида Зулфи гизи Курбанова „азербайджанската Ванга“, хората, на които е помогнала пък й викат „Госпожа Ангел“.

В София тя представи „Феномен“ – филмова фантазия-калейдоскоп, която руският режисьор Михаил Михайлов е направил за нея с авторската музика на Ифет Аскеров.

И да посети Рупите, разбира се.

Защото един от духовете, с които Нурида разговаря е този на българската пророчица и ненапразно избра 31 януари – рождената дата на Ванга, за да представи лентата си у нас.

„Още, когато бях на 100 км от България започнах да чувам гласът на Ванга. Каза ми „Аз съм с теб!“ и ме обля топлина. Щом влязохме в София, небето се отвори. В този момент си казах, че България и българите ще ме посрещнат с отворени сърца и души, защото имат уникална, много силна енергия. Веднага започнах да пиша книга за бъдещето на вашата страна, защото се почувствах като в собствения си дом“, каза Нурида Курбанова, цитирана от Епицентър.бг.

Изцерителката придобива способностите си, когато на 10-годишна възраст я поразява мълния, докато си играе с топка на двора. Малцина успяват да оживеят след подобно премеждие. Момиченцето е 40 дни в кома, дори решават, че е умряло и го закарват в моргата. Докато е на границата между живота и смъртта, в тялото й се вселява духът на светица, починала преди 4 века. Курбанова започва да чете Корана, да вижда вътрешните органи на хората като на рентген, да усеща болките им и съумява да ги отнема.

Тя има пряка връзка с миналото и бъдещето на всеки, с когото разговаря. За тези нейни дарби е обявена за „Най-добър лечител на Русия за последното десетилетие на ХХ век“ и още цял ред научни титли и награди.

„Не се безпокойте за бъдещето си. Господ е с вас. Щом ви е дал човек като Ванга, значи много обича България. Ще имате вътрешно политически проблеми, но вие, българите, ще се запазите като нация. По вашите земи има много ангели и много силна енергия. Големият проблем на Европа в момента е миграцията. Бежанците ще нарушат цялото й спокойствие. Две години ще бъде сложно. Но след това ще се подчинят на вашите закони. В момента те се чувстват като у дома си и не приемат вашата култура. Искат само на тях да им е добре, без да се интересуват от народопсихологията ви и ще се опитват да ви манипулират“, прогнозира азербайджанската пророчица.

На премиерата на филма си, Нурида получи картина от художника Иван Яхнаджиев и диплом от фондация „Откритие“. В залата, освен многото завладени от необикновените й способности хора, присъстваха още Милица Божинова от „Тоника“, певците Весела Нейнски, и Искрен Пецов, а грузинската половинка от дуета „Назар и Нино“ – Нино Гамгонешвили превеждаше от азерски.

„Земята е най-малката планета и животът на нея е най-кратък. Затова дарът, че си се родил трябва да оползотвориш като правиш добро“, заяви Нурида курбанова. – Ако липсва духовност, любов и разбирателство, дори държавата да е топла, хората ще са студени. Докато ври вас е обратното – страната ви е студена, но хората са топли. Когато разговарям с духа на Ванга тя винаги ми казва, че бедните държави са обичани от Господ, защото където има богатство, има и много грях. Бъдете щастливи, че България е обичана от Бога. Донесох цялата си обич и я предавам на вас“.

– Госпожо, Курбанова, вие имате четири деца и двама внуци, дарявате радост на хората, но вие щастлива ли сте?

– Най-голямото щастие в живота е да се чувстваш полезен и нужен на обществото. Но аз не мога да давам воля на чувствата си. Има моменти, които трудно се поддават на научна обосновка или реализъм на възприятията. Онова, което се случи с мен на 10-годишна възраст, ме накара да преодолявам всички трудности на живота и отрицанието на околните, затова израснах като силна жена.

Но съм се примирила със своето предназначение в земния си живот и следвам повелите, които идват от космоса. Да, аз съм световно признат феномен, доктор наф философските науки, и на мнозина им се струва, че трябва да съм безкрайно щастлив човек. Но не можете да си представите колко трудно е да живееш като всяка вечер виждаш отстрани как твоето спящо тяло се пренася от един свят в друг и общува с духовете на умрелите.

Не мога като обикновените жени да се погледна в огледалото и да си направя грима, защото веднага ме връхлитат видения. Нося очила, не защото имам лошо зрение, а за да се ограждам от лошата енергия на околните.

– С какви духове общувате?

– Хората не могат да видят или да чуят, онова което аз виждам и чувам. Както вече казах, често си общувам с духа на Ванга. Веднъж я попитах как е могла да предсказва, след като е била сляпа. Тя ми отговори, че небесните й покровители са й шепнели на ухо, а аз имам и зрение, и биоенергетика в ръцете и това е много по-отговорно.

Ванга и Нострадамус безспорно са имали огромен талант, но не са живели два живота като мен. Общувам също така с духовете на Ломоносов, на половецкия хан Кончак, на тверския княз Михаил Ярославич… Най-интересно ми беше, обаче да говоря с духа на Сталин, за да го питам къде са изчезнали огромните запаси от злато на страната по време на неговото управление.

– Разкри ли ви местонахождението?

– С него беше много трудно да се общува, защото излъчваше огромна негативна енергия. Единственото, което ми каза беше, че в Ингушетия има храм, построен преди четири века. Някъде в него е закопан нож, на чието острие е гравирано точното местоположение заровено липсващото злато.

– Вие казахте, че рождената дата на всеки човек определя неговия път в живота? Това значи ли, че съдбата съществува?

– Всичко е във властта на Всевишния. Съдбата на всеки човек зависи от неговия личен избор. Иначе защо Господ Бог ни е дарил с разум?! Накъдето го тласка неговото съзнание и мироглед, натам всеки трябва да се движи и да гради съдбата си като противостои на тъмните сили. Закон на живота е „Каквото посееш, това ще жънеш“, така че правете колкото може повече добро.

Всеки човек има своя аура, цветен коридор, който тръгва от него и започва да ми говори за неговото здраве, за недъзите, за благополучието му и степента му на защита. Но също така всеки си има своя нумерология и върху него въздействат законите на астрологията и други фактори. Аз лекувам много тежки болести ,но никога не съм се съмнявала в ползата от традиционната медицина. И когато видя, че някой се нуждае от операция, веднага го изпращам на хирург.

Разбира се, съдбата на всеки човек зависи и не само от него самия. Аз съм от онези хора, както и Ванга, чиято съдба е запрограмирана и не е по силите ми да я променя. Надарените с Божа благословия и дар имат собствен път на тази земя.

Знам, че съм длъжна да помагам на всеки, старая се да показвам верния път, а деца винаги лекувам безплатно.

Лично за мен молитвата на един беден човек е по-скъпа от всичките пари на света. Трябва да помним, че умира само тялото на човека. Душата му е вечна и нейното състояние зависи от извършените дела. Често посещавам свети места, влизам и в синагога, и в църква и в джамия. Моите изследвания показват, че където по-често се четат молитви, аурата е много по-чиста. Винаги трябва да търсим помощ от Всевишния!

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар