Home » Свят » Помните ли бебето с безкрайно дългите мигли? Ето как изглежда 4 години по-късно (Снимки)
Помните ли бебето с безкрайно дългите мигли? Ето как изглежда 4 години по-късно (Снимки)

Помните ли бебето с безкрайно дългите мигли? Ето как изглежда 4 години по-късно (Снимки)

Сподели новината

Когато майката на това момиченце публикува негови снимки в Instagram, хората веднага започват да се съмняват в реалността им. По-точно, че външността на бебето е леко променнена с помощта на Photoshop. Съмненията идват от факта, че момичето всъщност прилича на кукла.

Но това, което поразява потребителите в социалната мрежа най-много, са изключително дългите мигли на детето .

бебе дълги мигли

След известно време майката на чаровната красавица публикува нови снимки на дъщеря си . И тогава дори онези, които изобщо не са вярвали, разбират, че във външността на момиченцето няма никакъв Фотошоп, нито пък родителите ѝ са ѝ сложили изкуствени мигли (защото и такава версия съществува).

Последните съмнения изчезват, когато майката публикува в Instagram видео с красавицата си.

Кои са родителите на малката знаменитост?

Стефани, това е името на майката на очарователно бебе. Работи като фризьор, родена е в Латвия, но от много години живее в САЩ. Преди 10 години Стефани се омъжва за афроамериканец и те вече имат три деца.

Красиви деца

Амая, младата знаменитост, е родена преди 4 години. Първите снимки на момичето, които Стефани публикува, веднага получават много коментари и харесвания. Тя дори не очаква дъщеря й да стане толкова популярна. В момента тя има приблизително 100 000 абонати, чийто брой се увеличава с всеки изминал ден.

красивата Амая

Не момиче, а кукла

Ресниците на Амая продължават да растат, докато момиченцето става на половин годинка, и хората просто не могат да повярват, че са истински.

Мнозина дори пишат гневно, че това е Photoshop, не може да е истина, че детето не е истинско, а кукла.

Момиченце мигли

Малкото момиченце наистина прилича много на сладка малка кукла: красива тъмна кожа, малък и красив нос, пухкави устни, големи сиво-сини очи и дълги мигли.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар