Home » Здраве » Обикновен вазелин: помага за лечение на сериозни заболявания
Обикновен вазелин: помага за лечение на сериозни заболявания

Обикновен вазелин: помага за лечение на сериозни заболявания

Сподели новината

Обикновен вазелин за лечение на различни заболявания

Как да се отървете от полипите в носа и дебелото черво без операция? Прополисът и вазелинът ще ви помогнат. Необходимо е да се смесите 15 г чист прополис с 15 г вазелин, добавете 30 г несолено масло към получената каша, разбъркайте отново. Потопете тампон в сместа и ги поставете през нощта в ноздрата или ректума. 10 такива процедури са достатъчни, за да се разтворят напълно полипите.

Полипи по дебелото черво – друга рецепта

Направете си мехлем: натрошете змийско мляко и го пресейте през сито за брашно. Смесете го с боров вазелин. Натопете тампон и поставяйте в ануса 5-7 пъти на ден. И така за 7 дни. Този мехлем помага при левкоплакия и при ерозия на шийката на матката.

Витилиго

Необходими са ви обикновен вазелин и аспирин, разбъркайте много добре. Тази смес се втрива в кожата, а след това излезте на слънце.

Вагинален сърбеж

Случва се жените да се притесняват от сърбеж на влагалището. Мажете вулвата с боров вазелин.

Псориазис

Смесете равни части змийско мляко на прах и вазелин и след това нанесете готовия мехлем върху възпаленото място. Оставете за 2-3 дни. Повторете след четири дни.

Хемороиди

Разтопете на водна баня без да кипвате смес от 7 г прополис, 80 г вазелин и 10 г ланолин, прецедете всичко през тензух и след това намажете засегнатия участък. След 2-3 процедури заболяването няма да ви притеснява повече.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар