Home » Свят » Жена показа истинския вид на тялото си! Ето как изглежда след като спря да се обезкосмява 1 година!
Жена показа истинския вид на тялото си! Ето как изглежда след като спря да се обезкосмява 1 година!

Жена показа истинския вид на тялото си! Ето как изглежда след като спря да се обезкосмява 1 година!

Сподели новината

Фитнес блогърка публикува снимки на своите космати крака и мишници в надеждата си да вдъхнови другите да изберат своята естествена красота.

Морган Микенас има повече от 88 хил. последователи в Инстаграм, където тя пише за своя фитнес режим и трансформация, информира „Мирър“. Морган споделя пред изданието за един инцидент в училището, в което е учила преди години.

Тя е била на 11 или 12 години, когато другите момичета са се присмяли на краката й, покрити с косми. Тя казва, че дотолкова се е натъжила, че веднага отишла при майка си да я научи как да ги махне. Но в началото на миналата година фитнес блогърката решила, че иска да си възвърне естествения вид и оставила всички приспособления за премахване на косъмчетата.
Във нейно видео, публикувано в YouTube, Морган показва тялото си и обяснява, защо не иска да си маха космите по тялото.

„Предполагам, че най-важната причина да спра беше, че ми отнемаше адски много време. Започнах да чувствам хармония с тялото си, то стана и супер меко. Аз не искам да накарам всички да престанат да си махат космите, просто желая да ги вдъхновя да правят за тялото си това, което смятат, че е най-добро, без да се влияят от чуждото мнение“, казва Морган Микенас.

Тя работи и в център за деца и води децата на плуване всеки петък. Фитнес блогърката обяснява колко е шокирана от реакцията на децата, когато я видят по бански и й казват, че изглежда като мъж. Според Морган децата се държат така заради възпитанието в къщи и неправилното впечатление в обществото, че още от съвсем малки те трябва да си махат космите по тялото.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар