Home » Свят » Момиче свали 150 килограма показва как изглежда сега
Момиче свали 150 килограма показва как изглежда сега

Момиче свали 150 килограма показва как изглежда сега

Сподели новината

Днес от Skandalni решихме да поговорим за красотата и силата на волята. Ще ви разкажем как един човек може да вземе живота си в свои ръце и да го превърне в нещо повече от ядене на понички.

Запознайте се с това наистина дебело момиче, чието име е Бретани Мей.

Преди време тя тежеше около 233 килограма и не беше доволна по никакъв начин от всичко, което се случва в живота й. Нещата обаче тотално се промениха в мига, в който Бретани реши да промени теглото си и да отслабне.

Бретани един ден е решила да се качи на кантара, а когато той е ударил 233 килограма, тя е решила, че това не може да продължава повече така.

Момичето споделя, че въобще не й е било лесно. Никой не я е предупредил, че отслабването не е толкова лесна задача, а след това ще има толкова много излишна кожа, че най-вероятно ще й се наложи хирургична интервенция.

„Никога не съм си мислела, че увисналата кожа може да причини толкова много неудобства и дискомфорт. Гърбът, раменете, краката… всичко ме боли. Ужасно е”, признава Бретани.

Ето как изглежда тя преди опитни лекари да се намесят:

Резултатът от двугодишната й диета е наистина невероятен. Тя е успяла да се отърве от повече от 150 килограма за това време и сега се чувства повече от страхотно. Тя се занимава със спорт и хапва здравословна храна.

Естествено преобразената Бретани започна да се радва и на успехи с мъжете. Към днешна дата тя дори се омъжи.

„Момичета и момчета, ако си мислите, че животът ви не може да се промени – грешите. Просто трябва наистина да искате и да направите стъпки към това, а не да лежите на дивана. Тогава ще намерите нещо красиво и прекрасно”, казва тя./jenata.blitz.bg

Източник: Блиц

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар