Home » Lifestory » Даяна Ханджиева с взривяваща изповед след „Фермата“ за мъжете в живота си
Даяна Ханджиева с взривяваща изповед след "Фермата" за мъжете в живота си

Даяна Ханджиева с взривяваща изповед след „Фермата“ за мъжете в живота си

Сподели новината

Звездата от сериала „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева преобърна представите за себе си в риалити формата „Фермата“.

Всички събития в шестия сезон на формата се въртяха около нейното име, а мъжете буквално полудяха по нея. Това й донесе доста жесток хейт в социалните мрежи, а някои открито я сочат с пръст и я наричат „лека жена“. Повод за лепенето на тези епитети са Йордан и Петър, които открито показаха чувства към актрисата, а тя като че ли през цялото време си играеше с тях.

Актрисата е повече от откровена пред репортер на БЛИЦ  за всичко, което й се случи във „Фермата“, а и извън нея. Даяна заяви с кого от двамата мъже от формата ще остане в приятелски отношения, какво изненадващо обаждане е получила наскоро и какво мислят нейните родители за участието й във „Фермата“.

– Даяна, съжаляваш ли, че се впусна в приключението нар. „Фермата“? Успя ли да си направиш някои изводи за себе си?

– Абсолютно не съжалявам за решението си да участвам във „Фермата“. Беше преживяване, което се случва веднъж в живота и съм щастлива, че имах този шанс. Всичко, заради което влязох вътре, успях да го постигна. Доволна съм от това преживяване.

– Определено образът ти бе доста запомнящ се и голяма част от събитията в шоуто се въртяха около теб. Умишлено ли търсеше това медийно внимание и обичаш ли светлините на прожекторите да са насочени към теб?

– Не беше умишлено! Даже по средата на шоуто с Йордан си говорихме, че от нас няма какво да извадят, че сигурно изобщо няма да ни дават по телевизията, тъй като ние ставахме, хващахме се за работа, някакви смешки, ядем и лягаме. Явно за другите е било интересно това наше ежедневие. (смее се)

– Има доста негативни коментари по твой адрес, наричат те лека жена, заради факта, че разиграваше Йордан и Петър във „Фермата“ и непрекъснато сменяше леглата…

– Единственото леко при мен е лекотата, с която общувам с мъжете. Ако това бърка в очите на хората – дори не се извинявам! Не съм имала никакви интимни намерения или проявления към някои от мъжете. Всеки вижда това, което иска да види. Не съм отговорно за това, което зрителите си въобразяват. Определено с Йордан бих запазила приятелските си отношения извън формата. С Петър не успяхме да постигнем такива. Там бяха съвсем други моментни трепети, които свършиха със затварянето на портата на „Фермата“.

– Как ти се отрази цялата тази история с Йордан и неговата годеница? В реалния живот отмъквала ли си мъж от лапите на негова приятелка или годеница?

– Един мъж не може да бъде отмъкнат от никоя жена против волята му. Това все пак е мислещо същество и нека не го вадим от цялата ситуация. Една жена не може да вземе даден мъж от приятелката или съпругата му, ако той не иска да бъде взет. В този ред на мисли, когато дадена връзка е изхабена и двама души си имат техните проблеми, дали ще съм аз или някое друго момиче, оцеляването им като двойка е въпрос на време и късмет.

– А успя ли да се отърсиш от връзката си с баскетболиста Кристиян Ставрев и каква беше главната причина, заради която скъсахте? 

– Кристиян беше поводът аз да поискам да избягам от реалността и съм му благодарна, че ме тласна към тази стъпка. Във „Фермата“ успях да подредя мислите си, да погледна нещата от различна перспектива и в крайна сметка да съм способна да приема нещата, които преди това не съм успявала. Постигнах пълна хармония със себе си, а също и с него. С Кристиян сме в прекрасни отношения.

– Родителите ти какво казаха за участието ти? Доволни ли са?

– Най-накрая видяха, че мога да съм самостоятелна и мога да се справям без тяхна помощ, което се опитвам да й докажа от много време. Доволни са от цялостното ми участие във формата и знаят, че могат да разчитат на мен.

– Очакваш ли да получиш предложение за нов филм и вероятно главна роля? Коя всъщност е мечтаната роля?

– Вече получих, а докато бях във „Фермата“ съм изпуснала някои от предложенията. Получих много обаждания, които очаквах. В пандемия не е рентабилно да говорим  само за главни роли, когато има работа – по-добре да я вземем. Много ми се иска да ми дадат роля, която да ми даде поле за изследване на образа, а не да е нещо близо до мен. Иска ми се нещо съвсем различно – може би да играя някакъв злодей…

– Чувстваш ли се успяла жена?

– Чувства, че съм по пътеката към успялата жена. По-скоро се чувствам късметлийка, което е най-важното. Късметът те води към успехите. Целите на този етап от живота ми са основно свързани с работата ми.  надявам се до няколко години да имам и семейни цели./show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар