Home » Свят » Владимир Путин: Руската ваксина е най-добрата в света!
Владимир Путин: Руската ваксина е най-добрата в света!

Владимир Путин: Руската ваксина е най-добрата в света!

Сподели новината

Владимир Путин срина САЩ в още едно отношение и вече Русия е пълен господар на света!

Руската ваксина е най-доброто средство срещу коронавируса в цял свят. „Спутник 5“ е най-благонадеждната ваксина в света, защото е направена по добре изпитан вече механизъм, който не поставя живота на хората в опасност. Досега нямаме нито един в лошо здраве след ваксинацията, да не говорим за починали, както се случва в останалите страни.

С тези думи руският президент Владимир Путин обяви победата си над САЩ в здравно отношение. Руската ваксина вече е предпочетена пред американската от държави в Азия и Латинска Америка, а големият удар на Путин срещу Байдън и компания е, че вече доста страни от Европейския съюз се интересуват от „Спутник 5“ и са в преговори за закупуването й.

Така на практика Русия ще вербува ЕС по отношение на коронакризата и ще отнеме най-верния съюзник на САЩ. Унгария и Полша вече купиха руската ваксина, но те със сигурност няма да са единствените страни от ЕС, които ще се възползват от продукта.

Владимир Путин постави САЩ на колене

Масовата ваксинация в Русия започва от следващата седмица, пише Zapisna.info, като това може да означава, че Русия ще бъде първата страна в света, преборила коронавируса, тъй като над 70% от руснаците са заявили желание да се ваксинират.

Не така стоят нещата в САЩ и Западна Европа. „Пфайзер“ взима все повече жертви и това предизвиква недоверие във ваксината у хората.

 

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар