Home » Здраве » Как да избелите зъбите си само за 3 минути – продуктите ги имате вкъщи. Да започваме:
Как да избелите зъбите си само за 3 минути - продуктите ги имате вкъщи. Да започваме:

Как да избелите зъбите си само за 3 минути – продуктите ги имате вкъщи. Да започваме:

Само 3 минути и ще си осигурите ослепително бели зъби по естествен начин!

Усмивката на лицето ви е една от най-атрактивните и впечатляващи части от вашата личност. И какво освен ослепително белите зъби може да ви дари с уверена усмивка?

Да, важно е да имате блестящи зъби, които ще подобрят вашето самочувствие и ще ви помогнат да се усмихвате с увереност.

На пазара има паста за зъби, разтвори и кремове, за които се твърди, че ще направят бели зъбите ви. Тези козметични продукти са пълни с химикали, които могат да нарушат вашия емайл и да направят зъбите ви по-слаби. Редовната употреба на такива агресивни химикали може да доведе до ранна загуба на зъби.

Опитайте това средство само за 3 минути и ще имате ослепително бели зъби по естествен начин!

Необходими съставки:

сода за хляб – 1 с.л.
лимонов сок – 1 ч.л.
нова четка за зъби

Приготвяне и употреба:

Вземете 1 ч. л. прясно изцеден лимонов сок. Добавете 1 с.л. сода за хляб. Оставете сместа за 1-2 минути и след това разбъркайте старателно до получаване на гъста паста.

Можете да добавите повече сода към сместа, за да получите правилната консистенция за пастата. Нанесете пастата върху четката за зъби и почистете старателно зъбите си.

Мийте зъбите си по обичайния начин за 2 минути, след това изчакайте 1 минута и задръжте разтвора в устата си. Изплакнете с вода за уста и изплакнете устата си с топла вода. За да поддържате зъбите си винаги бели, използвайте този метод веднъж седмично.

Този метод не само избелва зъбите, но и ги поддържа по-здрави и поддържа здравето на устната кухина. Този процес е напълно нетоксичен и няма странични ефекти, дори ако случайно погълнете от сместа.

Естественото лечение е най-добрият начин да поддържате зъбите си чисти и бели. Освен това помага за намаляване на лошия дъх и появата на кариеси.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

About clslavchev

Твоят коментар