Home » Свят » Путин: Европа и Русия трябва да се обединят срещу най-големия световен терорист САЩ!
Путин: Европа и Русия трябва да се обединят срещу най-големия световен терорист САЩ!

Путин: Европа и Русия трябва да се обединят срещу най-големия световен терорист САЩ!

Сподели новината

Владимир Путин е категоричен, че трябва да се даде дружен отпор на Щатите!

Да се даде дружен отпор на САЩ, преди да предизвикат най-лошото в света – трета световна война. Това заяви в своя статия Владимир Путин. Статията е публикувана заради началото на Великата отечествена война, отбелязва ТАСС.

Владимир Путин призовава Европа и Русия да се обединят

В нея Путин ясно съобщава за пагубното влияние на Америка върху света и припомня, че именно Щатите са тези, които през 2014-та година са организирали въолъжения преврат в Украйна и излизането на Крим от състава й. Всичко това, както и настоящите военни действия, са единствено по вина на политиката на САЩ.

Владимир Путин посочва още, че много държави в Европа не са имали избор и са били поставени пред ултиматум. Те е трябвало да избират на чия страна да застанат.

„Аз не ги обвинявам. В момент, в който им се казва – или сте против Русия, или сте против нас, нямат голяма алтернатива. А знаем как Америка умее да си отмъщава и какви злини е предизвиквала през годините в световен мащаб“, казва Путин.

По думите му все по-големи стават рисковете от нова световна война, а напрежението вече ескалира. При това системата на европейската сигурност е тотално и безвъзвратно деградирала, пише glasove.com.

„Русия никога не е искала конфликти. Дори във войната с Германия не сме целяли да си отмъстим на германците, а сме се вдигнали на война за свободата, като освободители.

Днес също Русия иска мир, приятелство и добро сътрудничество с Европа. И само това би успяло да спре най-големия световен терорист в лицето на САЩ. Няма място, където политиката на Америка не е пуснала пипалата си, няма военни действия, които да не са провокирани от Щатите.

Време е това да спре. Да сложим край на едно дългогодишно господство на света, в който живеем. Всички ние сме свободни хора, независими държави, имащи правото на глас и национална идентичност.

И трябва да се изправим заедно и твърдо срещу тези, които се опитват да ни ги отнемат“, убеден е Владимир Путин.

Източник: Портал 21

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар