Home » Свят » Виктор Орбан не се пречупи пред ЕС: Не Ви искам мръсните пари, Унгария може да се справи и без Вас!
Виктор Орбан не се пречупи пред ЕС: Не Ви искам мръсните пари Унгария може да се справи и без Вас!

Виктор Орбан не се пречупи пред ЕС: Не Ви искам мръсните пари, Унгария може да се справи и без Вас!

Сподели новината

Виктор Орбан отказа помощи от Европейския съюз за Унгария!

Унгария може да се справи и без вас, ако това е цената, която трябва да платим за „помощта“ ви. Аз пари от извратеняци не искам, задръжте си ги – това заяви категорично и гневно Виктор Орбан на партньорите си от ЕС.

Причината за яда му е условието на Европейския съюз да отпусне на Унгария финансова помощ за справяне с последиците от пандемията в размер на близо 7,2 милиарда евро.

За да я получи обаче, Унгария ще трябва да приеме ценностите на ЛГБТ общността и да се откаже от наскоро приетия закон, който ограничава разпространението на всякаква информация за различните ориентации в страната.

Виктор Орбан остава непреклонен и заяви в прав текст, че хлапета в детски градини, ученици и средностатистическите граждани на държавата му няма да бъдат тормозени с подобни безумия и скверности.

„Това някой да седне и да разправя на учениците в училище, че видиш ли, те не били момченца и момиченца, а можели да сами да си избират пола. Ами дай и на животни да ги пишем, натам е тръгнало.

Нямало родители, мама и татко, имало номер едно и номер две. Да се пръждосват оттук с тези престъпни идеи, това трябва да бъде подсъдимо. Към унищожението на света ли се стремят някои хора, че не осъзнават в какви мръсни води нагазват“, бесен е Виктор Орбан.

Унгарският премиер за пореден път потвърждава, че се отказва доброволно от парите на Европа в името на страната и народа си, пише novini.bg. Постъпка, за която беше аплодиран от болшинството унгарски граждани.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 3 Average: 3.7]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар