Home » Свят » Феноменът Ананд: Ковид си отива през 2022 г., но идва по-страшна зараза!
Феноменът Ананд: Ковид си отива през 2022 г. но идва по-страшна зараза!

Феноменът Ананд: Ковид си отива през 2022 г., но идва по-страшна зараза!

Може би си спомняте феномена от Индия, който предвиди избухването на COVID-19.

Индийското момче Абиджа Ананд се прочу в цял свят след тази си прогноза, а сега даде и своето предсказание за 2022 г, пишат от Глас Нюз.

15-годишният Абиджа Ананд, известен по целия свят като човека, предсказал глобалната епидемия от коронавирус една година преди появата й, сподели ново пророчество.

Ананд вярва, че до началото на 2022 г. животът ще се върне към обичайния си ход, но през пролетта на следващата година ще се появят нови вируси, срещу които съществуващите ваксини ще бъдат безполезни. Момчето обаче призовава хората да не падат духом.

Според него имунната система на човека е в състояние да се справи с всяка инфекция.

Що се отнася до икономическия въпрос, всичко не е толкова просто. От една страна, светът ще започне постепенно да се възстановява от коронавирусната криза тази година. От друга страна, човечеството е изправено пред друга икономическа криза.

Отделно Ананд засяга въпроса за развитието на технологиите. Индийският астролог вярва, че бъдещето принадлежи на облачните технологии и петото поколение 5G комуникации. Въпреки че приемането на 5G може да бъде изпълнено с предизвикателства, то ще служи добре на хората в дългосрочен план.

Трябва да се отбележи, че подобни прогнози винаги трябва да предизвикват скептична усмивка. Казаното се основава или на вече налична информация – най-простата работа на логиците, или на страховете на хората и прости изводи. Независимо от това, повечето хора, които живеят без истинска вяра, много често вярват в различни видове астролози и други „специалисти“.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

About clslavchev

Твоят коментар