Home » Свят » Владимир Путин твърдо: Бих върнал СССР без никакво колебание!
Владимир Путин твърдо: Бих върнал СССР без никакво колебание!

Владимир Путин твърдо: Бих върнал СССР без никакво колебание!

Сподели новината

Владимир Путин съжалява за разпада на Съветския съюз!

За разпада на СССР съжалява президентът на Русия Владимир Путин. Той е заявявал това на глас няколко пъти, направи го и сега. Категоричен, че ако може, моментално би върнал обратно Съюза.

Путин говори за това и за още куп лични неща в документалния филм „Ruѕѕіа. Rесеnt Ніѕtоrу“. Там той описва разпада на Съветския съюз като една от най-големите трагедии за руснаците.

Самият той признава, че е преживял много трудни и тежки времена след края на СССР, когато дори за известен период му се наложило да изкарва прехраната си като шофьор на такси. Да, няма измама – Путин разказва за този период в живота си пред камерите.

„Това е самата истина, а работата ми като таксиметров шофьор беше допълнителна. Парите не стигаха за нищо, кризата бе огромна и беше задължително да работиш още някъде, за да оцелееш.

Не ми е любима тема и не обичам да говоря за тези неща, но те трябва да се знаят. Много хора го правеха тогава, имаше страшна икономическа нестабилност. А и такситата в Русия по онова време бяха малко“, спомня си Владимир Путин.

И отново повтаря, че ако има силата и възможностите да „поправи“ или да „предотврати“ нещо в историята на страната си, то това ще е разпадът на СССР, предава razkritia.com.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар