Home » Свят » Това е най-скъпата Лада Нива в историята /СНИМКИ/
Това е най-скъпата Лада Нива в историята /СНИМКИ/

Това е най-скъпата Лада Нива в историята /СНИМКИ/

Сподели новината

Германската компания ACG-Auto Center е подготвила специална версия на руския всъдеход Лада Нива, видя Скандални.

Това не е първият подобен опит на специалистите от това тунинг студио, които обикновено наричат творенията си Zubr. А конкретното творение за което ще ви разкажем се нарича Zubr Concept Pick-up.

Това е логично, тъй като няма задни седалки, а на тяхно място е създадено компактно товарно отделение. Каросерията е боядисана с полихромна защитна боя Raptor.

Интериорът е с нов приборен панел и претапицирани седалки с лога „Zubr“ на подглавниците. Други подобрения включват прожектори, метални брони, шнорхел и повдигане на окачването, което увеличава пътния просвет с пет сантиметра.

Що се отнася до техническата част – там няма промени, освен че двигателят отговаря на изискванията за клас на емисиите Euro-6 за продажби в Европа.

Според данните на Lada Niva Documentary автомобилът е чисто нов и има пробег от едва 10 километра. И да, Zubr се продава, но не конкретно показаният изложбен автомобил, а същият автомобил, построен по поръчка. Срокът за производство, посочен от компанията, е 3 месеца.

Може би най-удивителното нещо в автомобила е цената. В сайтовете Autoscout 24 и Mobile, Zubr Concept Pick-up се предлага за 35 хил. евро, а във френския Reezocar цената е 37 800 евро.

Според информацията, това е най-високата цена, посочвана някога за автомобил на базата на Лада Нива (с уговорката, че трябва да бъдат изключени спортните варианти). /auto.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар