Home » Свят » Путин за България на 3 март: Вие сте велик народ, наши братя! Не позволявайте да ви омаловажават!
Путин за България на 3 март: Вие сте велик народ наши братя! Не позволявайте да ви омаловажават!

Путин за България на 3 март: Вие сте велик народ, наши братя! Не позволявайте да ви омаловажават!

Сподели новината

Владимир Путин изпрати официален поздрав до президента Румен Радев по случай празника!

Днес, на Националния празник 3 март, Владимир Путин изпрати официален поздрав до българския народ и президента Румен Радев.

Войната с Украйна не попречи на руския президент да изкаже почитта си, наред с редица други държавни глави и самата кралица Елизабет Втора, която се възстановява от коронавируса.

В обръщението си Владимир Путин заявява, че българският народ е велик народ и го е доказал неведнъж през вековете. Пожелава му смелост и щастливи бъднини.

„Познавам добре българите, които са не само наши приятели, но са наши братя. Ние говорим, ние пишем на един език. Народът ви е добър, състрадателен, готов да помогне, гордейте се със себе си! Гордейте се и не позволявайте на чуждите сили, на големите държави да ви подлагат на асимилация и да ви претопят!

България навремето се гордееше с огромната си армия, светът се боеше от нея. От много време насам обаче това не съществува. Не искам да твърдя, че причината е присъединяването към НАТО или ЕС, но е истина, че все по-често се обслужват чуждите, отколкото националните ви интереси.

Разбира се, българите нямат никаква вина за това, вината е на грешните правителства, които ви управляват.

Пожелавам повече разум и мисъл за страната ви от новите политици! А аз винаги съм бил и ще бъда за мир и братство между двата ни народа. Винаги сме разчитали един на друг, надявам се така да бъде и занапред“, заяви Владимир Путин.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар