Home » Астро » Съдбоносен Меркурий влиза в знака Риби: ако сте от водните знаци Риби, Рак и Скорпион очаквайте чудеса!
Съдбоносен Меркурий влиза в знака Риби: ако сте от водните знаци Риби Рак и Скорпион очаквайте чудеса!

Съдбоносен Меркурий влиза в знака Риби: ако сте от водните знаци Риби, Рак и Скорпион очаквайте чудеса!

Сподели новината

Меркурий е в знака Риби от 10 до 28 март. Когато Меркурий е в Риби, нашите мисловни процеси са по-визуални, интуитивни и с въображение.

Ние сме особено настроени към света на емоциите, който оцветява както мислите ни, така и стила ни на общуване.

Това е период за интуитивно вземане на решения. Не ни харесва да закрепваме, етикетираме или стриктно дефинираме неща по време на този транзит. Ние осъзнаваме, че животът не винаги е логичен и предпочитаме да не мислим в черно-бели термини. Ние сме чувствителни и впечатлителни, което означава, че можем да приемем повече от обикновено и понякога може да ни порази.

Най-добре ще се чувстват през периода водните знаци Риби, Рак и Скорпион, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще са изключително комуникативни и пробивни и ще знаят как по най-добрия начин да разгръщат потенциала си.

Ще бъдат повишените психически способности и креативност, които могат да се проявят. Ако сте в състояние да изключите от контакта, да прекарате време в по-малко ограничена рутина и да се движите по течението, ще се насладите доста на този период.

Най-неблагоприятно ще се отрази преминаването на Меркурий през знака Риби на подвижните знаци Дева, Близнаци и Стрелец. Не е изключено те да се натъкват на непредвидени обстоятелства и да имат напрежение покрай подреждането на отговорностите си.

Въздушните знаци Водолей и Везни е добре да внимават със средствата за комуникации и транспорт. Възможно е те да получат непредвидени обаждания или съобщения или да имат проблеми с колата, лаптопа или телефона си.

Огнените знаци Овен и Лъв ще се стремят най-вече да изяснят партньорските си взаимоотношения, както личните, така и деловите. Периодът може да се окаже ключов за тях, понеже през него е възможно най-накрая да успеят да решат отдавна тормозещ ги въпрос или конфликт касаещ близък до тях човек.

Земните знаци Козирог и Телец ще си имат работа с пари и ще са изключително печеливши, ако слушат интуицията си.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар