Home » Свят » Ванга през 1988 г.: Виждам как Владимир ще владее целия свят през 2030 г.!
Ванга през 1988 г.: Виждам как Владимир ще владее целия свят през 2030 г.!

Ванга през 1988 г.: Виждам как Владимир ще владее целия свят през 2030 г.!

Сподели новината

Няма я на земята от 25 години, но светът и най-вече България никога няма да забравят легендарната прорчица Ванга. Нейните предсказания продължават да будят неистов интерес у много хора.

Едно от тях в момента е изключително актуално. То касае политическата обстановка в света, която сега е доста изострена.

Ванга още през 1988 г. казва, че вижда един Владимир, който в немного далечното бъдеще ще покори целия свят. Това щял да бъде осмият поред лидер на Русия, а настоящият руски лидер Владимир Путин е именно под номер 8, писа БЛИЦ.

Ванга предрече триумф на Путин в света

По онова време всички се изненадват най-вече, че Ванга говори за Русия, а не за СССР, който тогава е все още жив. Тя обаче предрича не само краха на СССР, но и неговото възстановяване, което ще дойде в първата третина на 21 век.

Пророчицата е определила въпросният Владимир като миротворец, което до момента е точно така. Ако не е Путин, досега да са избухнали немалко войни, като дори може да се счита, че САЩ и Русия не воюват все още именно заради Путин.

Както е известно, Баба Ванга предсказа атентата в САЩ през 2001 г., който дойде само 5 години след телесната й смърт. Затова вече мнозина политици вярват на предсказанията й и дори се водят по тях.

Според Ванга Русия ще стане господар на света до 2030 г., което ще е за сметка на САЩ. Освен това тя е предсказала, че Китай ще се превърне също във велика сила, което ще стане през 2018 г., както се и оказа.

Баба Ванга е предсказала още и завръщането на комунизма. То ще стане през 2076 г., като безкласовите общества ще завладеят света.

Пророчицата дава още много предсказания, но като цяло всичките са насочени към победата на Изтока над Запада. Края на света пък го е определила за 5079 г.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар