Home » Свят » Полк. Миленски: Путин и кликата му се тресат от страх, че няма какво да представят на 9-ти май за победа
Полк. Миленски: Путин и кликата му се тресат от страх че няма какво да представят на 9-ти май за победа

Полк. Миленски: Путин и кликата му се тресат от страх, че няма какво да представят на 9-ти май за победа

Сподели новината

Не деля руската армия на народности, това е почеркът на руската армия, на Руската федерация. Това е провал на командването и на подготовката на руската армия, който не се случва сега, тя стои в миналото.

Това коментира в студиото на Нова ТВ военният експерт полк. Владимир Миленски.

Руската армия воюва по методите на Втората световна война и използвани във войните в Чечня и Грузия. Защо не са научили нищо ново руските военни? Защото не беше направена декомунизация в Русия.

В Германия беше направена денацификация. А Русия излезе с лавров венец, моралният компас остана същия. При тях няма задръжки, когато въоръжените сили са непрофесионални. Как очаквате да воюва един войник, когато го викаш от цивилния живот и го превръщащ във войник. Затова армиите трябва да е професионална, категоричен е той.

Полк. Миленски отново изтъкна, че България трябва да даде военна помощ на Украйна, когато страната е притисната до стената – тя трябва да бъде подкрепена, за да се защити.

Той направи прогноза и как би могъл да се развие конфликта в Украйна.

Наближава 9-ти май – култова дата, превърната в религия през последните 20 години. Страхът у руското ръководство, че няма да могат да се похвалят с някаква победа, е огромен. Те ще представят или нещо от бойното поле като победа, или Путин ще направи чистка и ще представи това като заговор срещу него.

Защото за Путин и кликата му е най-важно е поддръжката на руското население.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар