Home » Свят » Путин се появи на живо и обяви: Мразят ни, защото само ние се противопоставяме на прогнилия Запад!
Путин се появи на живо и обяви: Мразят ни защото само ние се противопоставяме на прогнилия Запад!

Путин се появи на живо и обяви: Мразят ни, защото само ние се противопоставяме на прогнилия Запад!

Сподели новината

На голям и важен икономически световен форум в Санкт Петербург се появи Владимир Путин, когото от седмици вече не спират да „погребват“.

Руският президент откри събитието с участници от повече от сто държави, много от които обаче запазиха анонимност, заради заплахата от санкции срещу тях.

Владимир Путин не се бои от Запада

Поне стана ясно, че Путин нито е предал Богу дух (жив и здрав да е), нито е кома, нито е по болници. Той лично откри форума и приветства участниците като не подмина и основната тема – за нестихващата омраза на Запада към Русия.

„Цялата тази масова и все по-агресивна русофобия, всички обвинения към нас и жестокости, които се стоварват не само върху политиците, но и върху невинните руски граждани и дори руски деца, си има причина. И тази причина е, че Русия дръзна да се бори и да се противопостави на прогнилия Запад.

На този Запад, който не мисли за никого, освен за една определена клика хора и който заплашва най-важното и ценно нещо на света – християнските ценности, християнското семейство и морал. Но ние няма да се предадем и няма да клекнем!

Санкциите срещу нас не ни вредят, те вредят реално на онези, които ги налагат. Така и ще продължи да бъде. Русия има много други възможности, канали и пазари, а икономиката ни ще продължи да се развива, дори по-успешно от преди“, заяви Владимир Путин.

Русия навлиза в нова ера като мощна, суверенна страна и ще стане още по-силна, заяви руският президент на форума. Според него „Съединените щати са се назначили за Господ Бог на Земята, но световната общност в крайна сметка ще се върне към разбирането, че трябва да живее по правилата“. Само армията и флотът могат да гарантират сигурността на Русия, каза Путин.

Относно евентуалното присъединяване на Украйна към ЕС, той заяви, че Русия няма нищо против, тъй като това не е военен блок. Украинският народ е талантлив, има голям потенциал, рано или късно ситуацията ще се нормализира там, подобряването на отношенията е неизбежно, заяви руският президент.

Според него структурата на украинската икономика ще изисква големи субсидии и страната рискува да се превърне в колония на ЕС. По думите му, от Украйна в чужбина са необходими само царевица и гори, а „Карпатите скоро ще оплешивеят“.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар