Home » Lifestory » „Не ви ли е срам?!!! Вие хора ли сте?!!!“
„Не ви ли е срам?!!! Вие хора ли сте?!!!“

„Не ви ли е срам?!!! Вие хора ли сте?!!!“

Сподели новината

От дълго време не съм се включвал да споделям мои мисли и преживявания, но днес ми се случи нещо, което ме разтърси и породи в мен толкова много емоции. Имаше и гняв, и разочарование, и безсилие, и тъга.

Сефери – блогър

Накратко, пътуваме с приятели от Русе за София и спряхме на Обнова да си вземем нещо за пиене. До мен се доближи тази мила жена и попита: “Момчета, ако пътувате за София, може ли да ме закарате” Не се поколебахме в отговора си…

Вече на път към София разбрах, че женицата е пътувала от Русе до Обнова.. на автостоп, с 3 сака багаж. Попитах я защо не е хванала автобуса, отговори ми: “Ааа, скъпи са автобусите, не са ми по джоба” .. Жената отива в София, защото утре сутринта трябва да си прави ядрено-магнитен резонанс.

“Добре, а сега като стигнеш в София има ли къде да останеш? Къде ще спиш тази вечер?” – питам аз. “Е там пред болницата има едни пейки. Аз съм си взела дрехи и водичка”.

Пътувам и коремът ми е свит на топка… Мълча и си мисля….Тъжен съм, гневен съм, бесен съм. Тежко ми е всеки ден виждам възрастни хора гнусно и гадно нае*ани и изнасилвани от родината си.

Вие, които управлявате България, не Ви ли е срам?

До кога некадърност и лъжи? Да ви сера на гнусния популизъм!
Не ви ли е срам, че 2022г. българските пенсионери, не могат да си позволят едно автобусно билетче?!
Каква е тази алчност, какво е това бездушие? Вие хора ли сте?

Октомври месец продължавайте да си продавате гласовете. Стойте си в къщи. После можете да пърдите и да псувате пред телевизорите, и да обяснявате как никой за нищо не става…

А животът става все по-труден за голяма част от българите… Някой няма и да успеят да се справят… Не бъдете безгласни букви….. Всичко зависи от нас.

Sad but true story.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар