Home » Свят » Западни медии гръмнаха с новина: Ванга предсказала, че Европа ще стане ислямска, а САЩ ще обсадят Рим
Западни медии гръмнаха с новина: Ванга предсказала че Европа ще стане ислямска а САЩ ще обсадят Рим

Западни медии гръмнаха с новина: Ванга предсказала, че Европа ще стане ислямска, а САЩ ще обсадят Рим

Сподели новината

Баба Ванга – може би най-известната от всички починали български мистици – е предсказвала всякакви зловещи събития за човечеството, а едно от най-екстремните ѝ се очаква след по-малко от 50 години.

Европа очевидно ще стане ислямска до 2043 г., а според VICE.com, цитиран от GlasNews.bg, САЩ ще обсади Рим, Италия, през 2066 г.

Като част от своята офанзива, САЩ се предполага, че ще създадат оръжие, наречено „разрушител на околната среда“, което може незабавно да замрази всичко по пътя си.

Това изглежда като необикновено предсказание и както при всички нейни очевидни пророчества, е почти невъзможно да се провери дали тя наистина го е казвала, или това е просто някакъв слух.

Какъвто и да е случаят, надяваме се, че тази прогноза няма да се случи – въпреки че очевидно две от нейните прогнози за 2022 г. вече са се сбъднали.

Съобщава се, че според медиумът, няколко азиатски страни и Австралия ще бъдат засегнати от интензивни наводнения.

Според The ​​Mirror Баба Ванга също предупредила, че градовете ще бъдат засегнати от недостиг на вода в резултат на суша – като тези, които в момента виждаме в цяла Европа.

баба ванга войнаБаба Ванга е родена през 1911 г. и въпреки факта, че е починала през 1996 г., тя все още прави пророчества отвъд гроба.

Приживе, тя разказва за живота си, който е напълно променен като дете, когато торнадо я е вдигнало от земята.

Тя е открита след дълго издирване, като свидетели я описват като много уплашена, а очите ѝ били покрити с пясък и прах.

Тъй като семейството ѝ има пари само за частична операция, Ванга губи зрението си. Тя се сдобива със силата да вижда в бъдещето (поне според нейните показания).

След смъртта си, тя оставя след себе си предсказания, които продължават до 5079 г., когато тя вярва, че ще свърши светът.

Основните събития, които се смята, че Ванга е предсказала, включват цунамито в Тайланд през 2004 г., президентството на Барак Обама, разпадането на Съветския съюз и обединението на Източна и Западна Германия.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар