Home » Свят » Красотата на Енрике Иглесиас отдавна е призната, но само вижте сестрите му-близначки – засенчиха всички в Холивуд (Снимки)
Красотата на Енрике Иглесиас отдавна е призната

Красотата на Енрике Иглесиас отдавна е призната, но само вижте сестрите му-близначки – засенчиха всички в Холивуд (Снимки)

Сподели новината

Енрике Иглесиас отдавна се е превърнал в секс-символ за своето поколение, той е и най-известното дете на звездния си татко – певеца и бивш вратар на Реал Мадрид –  Хулио Иглесиас.

Малцина обаче знаят, че Енрике си има сестри-близначки – 18-годишните Виктория и Кристина, които по нищо не му отстъпват по красота. Често нищо не се знае за семействата на звездите. Те се опитват с всички сили да защитят близките си от журналисти и папараци. Затова и доскоро двете сестри на певеца бяха в сянка.

Но близначките растат все по-красиви и по-красиви, и освен това са неразделни, видя Скандални.

семейството на Енрике Иглесиас

сестрите на Енрике

Виктория и Кристина наскоро дебютираха на Met Gala 2019 в Ню Йорк. На събитието присъстваха световни звезди, които избраха ярки и шокиращи тоалети.

сестрите на Енрике Иглесиас в рокли

Сестрите дойдоха в необичайни рокли от модна къща „Оскар де ла Рента“. Едното момиче носеше розова рокля, другото – същата, но синя. Заради перата и шлейфовете роклите изглеждаха много необичайно!

сестрите на Иглесиас

сестрите-близначки на Енрике

Мнозина харесваха творенията на дизайнера Оскар де ла Рента.

 Известно е, че през миналия век той лично е шил рокли за съпругите на президентите на САЩ: Жаклин Кенеди, Нанси Рейгън, Лоу Буш и Хилъри Клинтън.

сестрите Иглесиас

Струва си да се отбележи, че бащата на Енрике, Виктория и Кристина е бил близък приятел с дизайнера много години. През 2014 г. де ла Рента умира. Може би в негова памет момичетата са избрали рокли от тази марка. Сестрите-близначки не се появяваха толкова често в обществото преди, но сега са склонни да говорят с пресата и да говорят за себе си.

Източник: За жената

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар