Home » Здраве » Лекарите му давали само 3 месеца живот: Той имал рак и дължи живота си на тази билка – спасила го
Лекарите му давали само 3 месеца живот: Той имал рак и дължи живота си на тази билка - спасила го

Лекарите му давали само 3 месеца живот: Той имал рак и дължи живота си на тази билка – спасила го

Пшенична трева за лечение на рак

Когато Дани Макдоналд 74 годишен мъж от Ирландия разбрал, че има рак и му остават само три месеца живот, решил да игнорира съветите на лекарите и да каже „не“ на химиотерапията.

Въпреки лошите прогнози, четири години по-късно Дани е в добро здраве, благодарение на ежедневния протокол, който приемал, който включва консумацията на сокове от пшенична трева (млада пшеница) – питателна гъста „суперхрана“ с различни невероятни ползи.

Дани разбрал за състоянието си, когато един ден язвата му внезапно експлоадирала в стомаха му.

След като го откарали в болницата, лекарите се борели да спрат кървенето, след което открили, че Дани всъщност има тежка форма на рак на стомаха с метастази.

Казали му, че единственият начин да се отърве от рака е да се подложи на химиотерапия.

Дани се върнал в болницата четири години по-късно и разкрил на обърканите лекари как се е възстановил сам.

„Казах на лекарите, че не съм готов за терапията, която ми предлагат. Знаех, че ще умра. Бяха ядосани, че взех такова решение. Личният ми лекар ме предупреди, че след 3 месеца ще съм мъртъв “.

Дани решил да консумира пшеница, защото бил слушал за чудотворните, лечебни свойства на зелената пшеница.

Не знаех какво да очаквам, но бях решен да стигна до края.

В рамките на седем дни усещането за изтръпване се успокои и започнах да се чувствам много по-добре.

Спрях да пия хапчетата, които ми бяха предписани и оттогава досега не приемам никакви хапчета. Месеци по-късно болката напълно утихна и тогава разбрах, че има надежда за мен и че съм на път към изцелението си.

Пшеничната трева действаше. Взех правилното решение, когато отказах съветите на лекарите. “За кратко време той възвърнал нормалното си тегло. Започвайки само с 28 мл. пшеничен сок на ден, по-късно достигнал до 200 грама пшенична трева на ден.”

Познавам много лекари, които смятат, че пшеничната трева няма качество и способност да унищожава рака, но аз съм живо доказателство, че това не е вярно и че работи.

И въпреки че много лекари няма да го признаят публично, хората вече започват да виждат ползите от пшеницата. Хората ме питат как успях да оцелея и мога да им кажа само това – пшенична трева.

Зелената пшеница е тревата, която се бере преди да се трансформира в златисто-кафяво стъбло.

Тя се бере, когато е висока около 15-20 см., за оптимално използване на всички хранителни вещества, преминали от зърното в листата.

След това се извършва екстракция и бързо изсушаване, за да се създаде прах, без да се губят ензимите и хранителните вещества.

Полученият зелен прах може да бъде разтворен във вода или добавен към различни здравословни плодови или зеленчукови сокове.

Има различни полезни ефекти – от лечение на рак и хронична умора, до диабет, хипертония, синузит и язви. Вече е известно, че е мощен детоксикиращ агент и източник на антиоксиданти, така че може да ни предпази от множество заболявания.

Особено се препоръчва за тези с отслабен имунитет при лица, изложени на повишени умствени и физически натоварвания, спортисти, след операция, за възстановяване от болести, за диабетици, както и при неправилна диета.

Младата пшеница се вписва добре в стратегията за запазване на здравето ни по естествен и екологично устойчив начин с цел увеличаване на жизнената ни енергия.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

About clslavchev

Твоят коментар