Home » Свят » Мъж осинови сираче от Сомалия-Изминаха 20 години и като някой видеше първите снимки не можеше да повярва на чудото
Мъж осинови сираче от Сомалия-Изминаха 20 години и като някой видеше първите снимки не можеше да повярва на чудото

Мъж осинови сираче от Сомалия-Изминаха 20 години и като някой видеше първите снимки не можеше да повярва на чудото

Сподели новината

Много страни в Африка все още живеят много бедно. Много доброволци пътуват до африканските страни, за да помагат на хората, носят храна, лекарства, дрехи и най-важните предмети за лична хигиена.

Фотографите често повдигат проблемите на африканските народи в обществото. Това е историята на един от пътуващите фотографи, който не можеше просто да преодолее неприятностите.

Преди 20 години един мъж посети Африка и по-специално Сомалия. На улицата мъж видя момиче, слабо и мръсно дете, седнало в прахта. Фотографът е привлечен от ярката външност на детето. Той направил няколко снимки. Джон искаше да даде снимките на красавицата на родителите ѝ, но се оказа, че детето е сирак и никой не се нуждае от тях. То живее на улицата и се храни с каквото му оставят добри хора, или си намира само нещо.

Джон не можел просто да си тръгне и решил да вземе момичето. След известно време той я завел в САЩ. Отнело много време, за да се попълнят всички документи, но в крайна сметка мъжът успял официално да осинови момичето.

Сега тя е гражданка на САЩ, студентка и просто красавица. Тя имаше голям късмет, че съдбата я е срещнала с добър и милостив човек!

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар