Home » Свят » Българското „Барби“ изтрещя тотално: За Коледа ще си подаря още по-големи устни
Българското "Барби" изтрещя тотално: За Коледа ще си подаря още по-големи устни

Българското „Барби“ изтрещя тотално: За Коледа ще си подаря още по-големи устни

Сподели новината

Българското „Барби“ иска да увеличи устните си за 27-и път, с което явно неистово желае да постави световен рекорд.

Родни таблоиди твърдят, че корекцията ще се случи по Коледа, а това ще е вид подарък, който Андреа иска да направи сама на себе си. „Много мъже от цял свят ми пишат в социалните мрежи, предлагайки ми пари, пътувания. Канят ме на срещи през цялото време“, заявила Андреа.

андреа иванова

От Скандални припомняме, че бургазлийката инжектира хиалурон в устните си преди няколко години, но устните ѝ постепенно започнаха да се превръщат в нещо огромно.

Преди време писахме, че Иванова платила 1000 лева за процедура за удължаване на лицето. Става въпрос за три инжекции хиалуронова киселина, която е по-твърда от онази, която поставя в устните си.

Бургаското БарбиПреди няколко месеца Андреа се подложи на 26-а поредна интервенция за уголемяване на устните. Този път тя била безплатна, тъй като от клиниката по естетична хирургия (това е скандално…) ѝ направили подарък заради честите посещения.

Андреа обмисляла дали да налее по 1200 кубика силикон във всяка от гърдите си, след като вече ги тунингова с по 600, твърди vbox7.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар