Home » Свят » Доц. Мангъров: Правителството на Обединеното кралство признава, че ваксините са вредни
Доц. Мангъров: Правителството на Обединеното кралство признава че ваксините са вредни

Доц. Мангъров: Правителството на Обединеното кралство признава, че ваксините са вредни

Сподели новината

Материал за размисъл:

Правителството на Обединеното кралство признава, че ваксините са увредили естествената имунна система на тези, които са били двойно ваксинирани:

Правителството на Обединеното кралство призна, че след като сте били ваксинирани двойно, никога повече няма да можете да придобиете пълен естествен имунитет срещу варианти на Covid – или евентуално към друг вирус. Така че нека гледаме как „истинската“ пандемия започва сега! В своя Седмица 42 „Доклад за наблюдение на ваксините срещу COVID-19“, Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство признава на страница 23, че „Нивата на N антитела изглежда са по-ниски при хора, които се заразяват след две дози ваксинация“.

По-нататък се казва, че този спад в антителата е по същество постоянен. Какво означава това?

Знаем, че ваксините не предотвратяват инфекцията или предаването на вируса (всъщност докладът показва, че ваксинираните възрастни вече са много по-склонни да бъдат заразени, отколкото неваксинираните). Сега британците установяват, че ваксината пречи на способността на организма да произвежда антитела след инфекция не само срещу шиповия протеин, но и срещу други части на вируса.

По-специално, изглежда, че ваксинираните хора не образуват антитела срещу нуклеокапсидния протеин, обвивката на вируса, която е решаваща част от отговора при неваксинирани хора. В дългосрочен план ваксинираните са много по-податливи на всякакви мутации в шиповия протеин, дори ако вече са били заразени и излекувани веднъж или повече.

Неваксинираните, от друга страна, ще придобият траен, ако не и постоянен имунитет към всички щамове на предполагаемия вирус, след като са били заразени по естествен път с него дори веднъж.

Първите застрахователни компании се отдръпват, защото пред тях идва огромна вълна от искове. Антъни Фаучи потвърждава, че PCR тестът не може да открие живи вируси. Антъни Фаучи потвърждава, че нито тестът за антиген, нито PCR тестът могат да ни кажат дали някой е заразен или не!!! Това обезсилва всички основи на така наречената пандемия.

PCR тестът беше единствената индикация за пандемия. Без PCR-ТЕСТ няма пандемия

За всички служители на пресата, лекари, адвокати, прокурори и т.н. ТОВА е последният ключ, последното доказателство, че всички мерки трябва да бъдат отменени незабавно!

От Фейсбук профила на доц. Атанас Мангъров

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар