Home » Свят » Красиви родители-красиви деца: За пръв път от две години направиха снимка на момчето на Джордж и Амал Клуни
Красиви родители-красиви деца-За пръв път от две години направиха снимка на момчето на Джордж и Амал Клуни

Красиви родители-красиви деца: За пръв път от две години направиха снимка на момчето на Джордж и Амал Клуни

Сподели новината

Наскоро 59-годишният Джордж Клуни бе заловен от папараците в Лос Анджелис, докато се разхождаше с 3-годишния си син Александър. Изглежда, че момчето е пораснало много от последния път, когато го видяха верните фенове!

Но двойката Клуни наистина рядко показва близнаците пред публика. Изминаха почти две години от онзи знаменит ден, когато Амал смело напусна нюйоркския хотел с двете деца на ръце. Тогава за първи път успяхме да разгледаме по-отблизо близнаците на година и половина.

И за първи път от много време най-неуловимото известно момче попадна в обективите на фотографите, което според чуждестранни инсайдери уверено върви за ръка с татко си на среща с офталмолог.

Много фенове мечтаят поне с едно око да зърнат сладурката-дъщеря Ела, но изглежда, че момиченцето прекарва този ден в компанията на очарователната си майка.

Казват, че режимът на самоизолация изиграл жестока шега на съпрузите Клуни. И така, докато някои двойки са обединени от карантината, други са принудени да се разпръснат в различни стаи.

Чуждестранните медии твърдят, че въпреки че актьорът обича да прекарва време с близнаците, той се чувства доста самотен: „Поради постоянните разногласия рядко спят на едно и също легло. Джордж не може да разбере защо една жена, толкова привлекателна и интелигентна, колкото Амал, продължава да ревнува.

„В крайна сметка той има високо платена професия и много приятели, които не искат да губят връзка с него. Амал е изцяло потопена в работата, докато Джордж обича заниманията на открито и не е против да гледа спортни или екшън филми от време на време “, добави информаторът.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар