Home » Здраве » Медсестра ми лицето си със солена вода 7 дни и се случи чудо
Медсестра ми лицето си със солена вода 7 дни и се случи чудо

Медсестра ми лицето си със солена вода 7 дни и се случи чудо

Сподели новината

Солената вода се оказва истинско чудо. За да си я приготвите е добре да използвате морска сол, но ако нямате такава и обикновена готварска ще ви свърши работа, споделя медицинската сестра Мия.

От Skandalni.eu ви разкрихме вълшебна диета, с която ще свалите цели 10 килограма само за 5 дни. Споделихме ви и как да се отървете от целулите – просто трябва да забравите за конкретни 11 храни.

Техниката за миенето на лицето със солена вода си е направо чудотворна, свидетелстват дами, които вече са изпробвали ефекта на тази смес, включително и младата Мия.

На първо време изниква въпросът как точно да си измиете лицето с нея.

Миенето е добре да се случва веднага след сън. Първо ви трябва литър топла вода с по-малко количество сол – например чаена лъжичка. Лед това е добре да почистите добре лицето си с гел за почистване и да го измиете с вода от чешмата.

За две-три минутки след това измийте лицето си с вече приготвената солена вода и после изплакнете отново лицето си с чешмяна. След това нанесете овлажняващ крем върху кожата си.

Задължителни правила според Мия:

Предварително почистете добре лицето си

Измийте го със солената вода в продължение на поне 2 минути

Прилагайте овлажняващ крем след процедурата.

Резултатът:

Благодарение на измиването на лицето със солена вода, кожата ви ще се стегне и забележимо. Ще забравите за голяма част от бръчките си, ако имате оток, той ще изчезне.

Курсът за измиване е 7 дни. Не е добре да го продължавате по-дълго време, защото кожата започва да изсъхва. Имайте предвид, че ако имате акне, благодарение на тази процедура, то ще изчезне напълно до дни./jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар