Home » Полезно » Изречете ТАЗИ молитва и всяко ЗЛО ще си тръгне от ЖИВОТА ви! Изключително мощно пречиства всичко!
Изречете ТАЗИ молитва и всяко ЗЛО ще си тръгне от ЖИВОТА ви

Изречете ТАЗИ молитва и всяко ЗЛО ще си тръгне от ЖИВОТА ви! Изключително мощно пречиства всичко!

Сподели новината

Днес от Skandalni решихме да ви запознаем с може би най-силната молитва срещу магии, уроки и лоши очи.

За нея се твърди, че трябва да се чете само от свещеник, спазвал строги правила и пост преди службата. Въпреки това, обаче ние представяме молитвата, тъй като смятаме, че Бог е всепрощаващ и съдниците на тази земя сме ние, а не Той.

Свети Киприян е бил магьосник, който се разкайва и се посвещава на Бога.Така Киприян обучавал и хората, като ги убеждавал да не пристъпват към езическите ритуали, когато се чувстват угнетени, а да молят Бог да сбъдне мечтите им. Свети Киприян в своите молитви признава за силата на магията, с която е боравел и същевременно се разкайва чрез молитвения текст. Той умолява Бог да премахне злото и да победи магията, защото знае, че това е огромна сила.

Тази молитва, както и всички други от Св. Киприян, помагат да се спре всяко магическо въздействие от зложелател и закрилят истински вярващия от уроки, зли очи, несправедливо оклеветяване- лоши езици. Предпазва от болести, с неясен характер и за прогонване на демони или за предпазване от скитащите духове на починали. Молитвата помага при безпричинни психически разтройства, проблеми в семейството, непрестанни раздори с близките, необясними състояния като треперене, загуба на тегло, нервност, пориви за самоубийство.

Киприяновата молитва се чете от свещеник, който напътства мирянина към пост и молитва няколко дни. Казват, че трябва да постим, когато решим да четем молитвата, да сме взели душ преди това и да пазим духа си чист от всякакви караници и лоши помисли.
киприянова молитва

Ето я и самата молитва в 2 варианта:

1. Владико Господи, Иисусе Христе, Боже наш, Който всичко държиш, Святи и благословени и Вечносъществуващ Цар на царете и Господи на господарите! Слава на Тебе седящия в светлината пред хиляди и милиони свети ангели и архангели. Ти знаеш тайните на смирения Твой раб Киприян, защото преди не познавах Тебе, Господи Вседържителю, но Ти Сам Господи Иисусе Христе, повика мене недостойния и ме благослови и удостои да живея с любов и послушание пред Твоето милосърдие и да разпръсна силата на магията, защото и аз, Господи, задържах облаците и те не пускаха дъжд, връзвах земята и тя не даваше плод,
лозите не се разлистваха, стадата не даваха мляко, правех мъжете да не се събират с жените си и те да не стават майки, братя да се не виждат и семейства да се разделят, правех зимата лято и лятото – зима.

Всичко лошо, което можех, правех, затова, Господи, Боже наш, приеми моята смирена молитва и направи така, че който страда от лош дух или бъде омагьосaн от магията, която пречи на Твоите люде и домa им
веднага, където се прочете тази молитва с вяра пред Бога, да се освободи в името на Отца и Сина и Светия Дух.

Амин.

2.  Святи мъченици Киприан и Иустина, руска икона Житие на Свети свещеномъченик Киприан и света мъченица Иустина. И откъдето и да е изпратена тази магия, нека се разпръсне от Твоите раби и със силата на Честния и Животворящ кръст, който прогонва всяка вражеска сила. Амин.

Ако магията е сложена в праг или в кожа, или в желязо, или под камък, или под земя, или под дърво, да се разпръсне като дим, или ако е написана с мастило или кръв човешка или кръв на добитък, или на риба, или с каквото и да е направена, нека се разпръсне от Твоите раби.

И ако магията е вързана с много възли или в кости прекарана, или в гроб през иглени уши, или в бунар хвърлена, или с каквото и друго да е направена, нека се освободят Божиите раби /имената/ от всякакво зло действие на нечестивия дух, така щото с дръзновение да казват: „Господ е мой защитник, няма да се уплаша от никакво зло.“

Защото Ти, Господи, си с мене, Твоята десница ме успокоява и тъй моля Ти се, Господи Боже Вседържителю, по молитвите на Твоя смирен раб Киприян, простри Твоята мощна Десница и милостиво погледни на Твоите раби /имената/ и им изпрати мирен и верен ангел пазител от всякакво зло, за да славят Тебе, Нашия Изкупител и Избавител сега и винаги и во веки веков.

Амин!

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар