Home » Скандално » Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: Извънземните помагат на Бойко, чакат го светли дни
Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: Извънземните помагат на Бойко чакат го светли дни

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: Извънземните помагат на Бойко, чакат го светли дни

Сподели новината

Светли дни идват за премиера Бойко Борисов, прогнозира гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова.

„Хората го харесват, на много фронтове ще успее и най-вече в образованието – това, което предложи преди дни всички деца да се образоват, ще стане най-силната промяна, която веднага ще се усети от народа. По принцип на Бойко му помагат чужди цивилизации, както и на Силвио, както и на Меркел, не случайно тези хора са на тези позиции. Уилсон ми го каза това.

Бойко има и силата, и харизмата да стане президент.

Негов ще е изборът, защото може и да се откаже“, каза сензационно врачката. Според нея ние вече сме работели с извънземните и не бивало да се плашим, защото сме се подготвяли за новия световен ред. „ЕС ще се разпадне. Не по-рано от 2025 година ще се случи това и ние ще извървим пътя си. Колкото и да е странно, с Русия и Турция най-много ще си взаимодействаме. Евразия ще е най-големият проект, който ще е част от този нов ред.

Ще има нова валута и тя няма да е евро, разбра Скандални.

България ще започне да се измъква от кризата, като стане вносител и производител на газ. Това ще се случи не по-рано от 2020 година“, поясни Теодора Стефанова.

Гадателката също прогнозира и какво ще бъдещото на управляващата коалиция:

„Тази коалиция е крехка. Ще ескалира ситуацията при патриотите март – април другата година, до тогава обаче няма да се разпаднат. Ще има смяна на министри и зам.-министри, ще ескалират нещата в края на 2019 и ако не се разпаднат коалиционните партньори, ще се закрепи управлението, ако не, може да отидем и на избори. Но виждам страната още дълго време да се управлява от коалиции. В БСП може да има разцепление, сили набира Марешки, както и Слави Трифонов.

Той ще влезе в политиката и партията му скоро ще стане факт. Може и да не е лидер той, но със сигурност в някакъв момент може да издигне жена за президент и за премиер. Аз мисля, че първо Бойко ще стане президент, а след него ще управляват жени като президент и премиер“, категорична е Теодора Стефанова.

Източник: Булмедиа

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар