Home » Скандално » Днес Ви питаме: Трябва ли да бъде арестуван и съден Бойко Борисов?
Днес Ви питаме: Трябва ли да бъде арестуван и съден Бойко Борисов?

Днес Ви питаме: Трябва ли да бъде арестуван и съден Бойко Борисов?

Сподели новината

Днес много хора питат не трябва ли и Борисов да бъде арестуван и държан месеци наред в ареста, така както бе постъпено с Миню Стайков, Ветко и Маринела Арабаджиеви, сем. Баневи, Лиляна Деянова, Елена Динева, които месеци наред лежаха в ареста без да им бъде повдигнато никакво обвинение?

Хората питат не трябваше ли да бъдат арестувани и прибрани на топло и коалиционните партньори на Борисов- Каракачанов и Симеонов?

Припомняме, че нито един от тях няма имунитет, който да възпрепятства задържането му, а вероятно поводи има предостатъчно за такива действия.

Бойко Борисов кюлчетаСкандалите с Бойко Борисов в последните месеци добиха нечувани размери. Като се почне от кюлчетата и Мата Хари, та чак до закани за убийства, изнудване и още куп корупционни сделки. Той вече бе привикан на разпит от Бойко Рашков, но без никакви последствия.

Бившият премиер получи и подкрепата на най-върлите си платени поддръжници, които сформираха протест в защита на лидера си. Междувременно обаче, Гешев продължава да се крие и да не разследва сигналите срещу Борисов, което е сериозно престъпление за цялата прокуратура.

Затова днес от Скандални Ви питаме за Вашето мнение и искаме да разберем какво мисли народа по въпроса.

Как смятате, трябва ли Бойко Борисов да бъде съден като нормалните граждани и смятате ли, че мястото му е в затвора?

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 3.5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар