Home » Скандално » Слави Трифонов се включи наживо: Няма да правим правителство! Подкрепяме Румен Радев за президентските избори
Слави Трифонов се включи наживо: Няма да правим правителство! Подкрепяме Румен Радев за президентските избори

Слави Трифонов се включи наживо: Няма да правим правителство! Подкрепяме Румен Радев за президентските избори

Сподели новината

Лидерът на ПП „Има такъв народ“ Слави Трифонов прави изявление в ефира на 7/8ТВ.

Това се случва след като „Демократична България“ и „Изправи се!Ние идваме““ оттеглиха подкрепата си от ИТН за съставяне на правителство.

„Ще се случи следното. Предполагам стана ясно, че направихме всичко възможно, всички компромиси и жестове към т.нар. партии на протеста, за да подкрепят правителство на ИТН като първа политическа сила.

Направихме всичко възможно, за да са спокойни хората, да има правителство и да са доволни от партиите на протеста. Това не се случи заради поведението им и предателството от страна на ДБ и ИБГНИ. Не е тежка тази дума предателство – предателство е, когато някой те предаде“, заяви Трифонов.

Заради отказа от подкрепа ИТН няма да предложат кабинет за гласуване.

На президентските избори ИТН ще подкрепи кандидата за президент Румен Радев, защото той най-много изпълва със съдържание представата ни за президент на България, обяви още Радев. И с нашата подкрепа се надяваме, че той ще стане президент още на първи тур.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар