Home » Скандално » Прав си, Слави, вѐрно нѐма такава държава
Прав си Слави вѐрно нѐма такава държава

Прав си, Слави, вѐрно нѐма такава държава

Сподели новината

Добър вечер, уважаеми Слави! Спиш ли?

“Пак ли ще живееш в лъжа?
Нема такава държава.
Пак ли ще търпиш и до кога?
Нема такава държава.
Няма смисъл от това и последната илюзия умря в тая страна на власт е глупостта.”

Доволен ли си, Слави от това, че първи безрезервно подкрепи Румен Радев за президент? Одобряваш ли тези 24-ма агенти на Държавна сигурност в неговия Инициативен комитет или просто не ти пука?! С него “последната илюзия умря”, че сме се отървали завинаги от тежката и мрачна сянка на Шесто на Шесто… Ти мразиш шестаците и глупаците… или бъркам?! “Устата му глупости, в очите му злоба”, а ти не забелязваш това, докога?

“Те нали уж са нови, а пак са си същите”, сякаш си го изпял за “Има такъв народ”! Защо, Слави, не издигна свой кандидат за президент? Ето, ти Ива Митева – хубава и елегантна; възпитана и послушна. Защо не заложи на новото?

“Не ми говорете за закон и конституция, в тая държава всичко е проституци@.” Слави, ти някак удобно забрави – този, на когото твоите депутати извадиха нарушението на Конституцията – Кирил Петков, беше назначен за служебен министър от твоя избраник Радев, неговата дясна ръка Николай Копринков акушира раждането на 4П или “Президентската Партия на Петков и Почитатели”.

Каквото и да реши Конституционният съд, законът е ясен: Румен Радев е назначил Кирил Петков с двойното гражданство, законът за това е пределно ясен и еднозначен.

Слави, нали точно ти правеше кастинги и в екстаз обясняваше за своите кандидат-министри колко езици знаят и къде в чужбина са разнасяли славата на България; държеше да имат научни звания и да са свободни граждани. Хайде сега сравни биографиите на Румен Радев и Анастас Герджиков. Изпълнител на заповеди и зачислен на столова храна срещу свободен интелектуалец, преводач на Аристотеловата “Политика”!

Слави, подкрепяш политик със зависимости и скандални прояви: първият му служебен кабинет взе решение да се закупят изтребители “Грипен”, макар това да става само с решение на парламента; негови съветници са с повдигнати обвинения за “търговия с влияние” и “заплаха за националната сигурност”; СРС-та разкриха опит за възпрепятстване работата на КПКОНПИ по случая със скандалното назначение на Десислава Радева във ВВС; скандали, хаос, скок на цените и безработицата съпровождат управлението на втория и третия му служебни кабинети…

Ти, Слави, от години си мишена на таблоидите, даже осъди някои от тях. Виждаш ли сега поддръжниците на Румен Радев каква мръсна кампания разгарят срещу проф. Анастас Герджиков?

Днес в тиражирането на фейк-овете на Информиран.нет се включи и Татяна Дончева, изобличена от твоите депутати Радостин Василев и Тошко Йорданов в скандала “500К”. Но в безусловната подкрепа на Румен Радев, ти и Татяна Дончева сте ръка за ръка, съзнаваш ли това?!

… Е, да, прав си, Слави, вѐрно нѐма такава държава. И ти вече си един от продуцентите ѝ. А тя не става по-добра. Защо така?!

Бел.ред.

2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.

Източник: Факти

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар