Home » Скандално » Почерненият родител Иван: Ако има някой да върне сина ми, ще дам каквото трябва, но няма кой
Почерненият родител Иван: Ако има някой да върне сина ми ще дам каквото трябва но няма кой

Почерненият родител Иван: Ако има някой да върне сина ми, ще дам каквото трябва, но няма кой

Сподели новината

Ако има някой да върне сина ми, ще дам каквото трябва, но няма кой, заяви почерненият родител

Искам да кажа на всички, че, ако загубите детето си, единствено ще искате нормално правосъдие. Това заяви пред NOVA бащата Иван на 19-годишния Петър, който загина след гонка и преследване в близкото село Крушаре.

„Трагедията е голяма. Ако има някой да го върне, ще дам каквото трябва, но няма кой. Така че искам нормално правосъдие. Не под масата да има „той е на чичо, той е на свако“ и т.н.“, каза през сълзи той.

„Мисля, че България е нормална е държава. Хората идват от Германия, Италия, Франция, Испания с парите и започват да трепят децата“, уточни бащата на Петър.

Той призова един път поне да докажем, че сме българи и че няма корупция.

От Скандални припомняме, че мъж причини умишлено катастрофата, при която загина 19-годишния младеж в село Крушаре. На 20 ноември в заведение в Сливен млад мъж закача приятелката на 19-годишния студент Петър Десиславов. Той разбира за случилото се и решава да предупреди натрапника.

Убийството в село Крушаре било заради момиче

С баща си тръгват за сливенското село Крушаре, където живеят близки на мъжа. Посрещат ги с агресия. Бащата и синът решават да си тръгнат, но два автомобила потеглят след тях. Преследвачите са двама братя, единият от тях е мъжът, закачал приятелката на Петър.

След като колата на бащата и сина се удря в дървото, Иван опитва да помогне. Студентът издъхва в линейка на път за болницата, а баща му е приет с тежки наранявания.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар