Home » Скандално » Феноменът Дора Пенева: Тази пандемия е създадена по изкуствен начин и появата й не е никак случайна
Феноменът Дора Пенева: Тази пандемия е създадена по изкуствен начин и появата й не е никак случайна

Феноменът Дора Пенева: Тази пандемия е създадена по изкуствен начин и появата й не е никак случайна

Сподели новината

Дора Пенева е доказан феномен. Работи в областта на радиестезията, биотерапията, окултната диагностика, ясновидството и изчистването на негативна енергия. Член е на Научноизследователски институт по ултрасензорна медиаторика и феноменология, както и на асоциация „Феномени“.

Дора е човек, за когото възможността да помага и да лекува хората, е повече призвание, отколкото работа, защото тя е помагала далеч преди да получи своята дарба, тъй като е била медицинска сестра.

Разговорът с нея е много откровен, а думите й са наситени с топла енергия, която със сигурност ще ви накара да се замислите за смисъла от важните отговори и обрати в живота.

Ясновидката Дора Пенева– Дора, дарбата да можеш да виждаш в бъдещето е много голяма отговорност и човек не я избира сам. Какво я отключи при теб и с какво промени тя живота ти?

– Получих тази дарба преди 31 години, през далечната 1991 г., когато имах една тежка хипертонична криза, вследствие на която губя съзнание за около 56 минути. Това състояние се повтаряше три години, в които постепенно получавах необичайни за мен качества. Не знаех какво точно се случва, затова си направих пълни изследвания, които установиха, че абсолютно нищо ми няма и съм здрава, а в същото време с мен ставаше нещо. Тогава случайно попаднах на една екстрасенска от Стара Загора – Галина Маркова, която имаше изложба, на която аз присъствах с мои колежки. Тя се занимаваше с биополева живопис – рисуваше картини, продиктувани Отгоре. И всъщност тя ме откри като свръхсенситивен човек. Попита ме: „Знаете ли, че имате силно поле?“, а за мен всичко това беше още твърде непонятно.

След това, когато вече бях наясно с дарбата си, случайно попаднах и на един лечител от Варна – Георги Йосифов, който вече е покойник. Беше много добър радиестезист и беше голяма подкрепа за мен. Тогава ясновидските ми качества се съчетаха с метода на лечение с радиестезия (наука, свързана с човешкото биополе) или както е известно още – метод на биофизиката. Изкарах един курс при него в допълнение към моята дарба.

– Разкажи ми как точно започна да се проявява тази дарба в теб? В какво се изразяваха, както казваш, тези необичайни качества?

– Чувствах висока доза пренапрежение в организма. Чувствителността ми се усили много. Медицинските изследвания показваха, че всичко е наред, а в същото време с мен ставаше нещо и никой не можеше да установи какво точно. Говорим за много силна енергия, която дори и с рентген не може да се види. Тя просто се отключва в даден момент. И чак, когато започнах да помагам на хората, от мен падна това страхотно пренапрежение, което ме измъчваше от ’91-ва година. Започнах да усещам какво се случва в даден човек, без обаче да знам какво точно трябва да направя.

Постепенно започнах да виждам и образи, което дори ме уплаши. И тази неяснота продължи, докато не направих още едни изследвания в Института по биофизика в Пловдив, където се доказа какво мога да правя, какво мога да лекувам, какви са моите качества и какво не трябва да правя. Оттам нататък с времето започнах да се развивам, появи се и така нареченото рентгеново виждане, което ми позволява да стигам до полето на човека.

Започнах да работя, като отдавах своята високоенергийна вълна на други хора, с което всъщност постигах облекчение на тяхната болка. Помагах с контактен или безконтактен масаж, най-вече по биологично-активните точки на китайските меридиани, което с времето отключи още повече моята чувствителност, и сила на лечение. Доста от хората, които идваха при мен, след това си правеха нови изследвания, които потвърждаваха, че съм успяла да им помогна.

– Казваш обаче, че има неща, които не трябва да правиш. Какви са те?

– Има неща, в които нямам право да се меся. Например, ако дадено заболяване е в напреднал стадий. Нямам право. Мога да го видя, но не трябва да се пипа, защото е опасно не само за човека, но и за мен. Единствено мога да дам насока какво да направи, къде да отиде, но без да се меся. Също така – да не се меся там, където има наистина много мръсна енергия и е натрупана чернилка в биополето, това става вредно и за мен. Биополето е душата или сърцевината във всеки един от нас, или казано по друг начин, средата на разпространение на електромагнитните вълни.

– Говорейки за душата, няма как да не те попитам какво мислиш за прераждането?

– Всеки има право да има своето мислене по даден въпрос. За мен прераждането съществува, дори съм убедена в това. Дадено човешко същество, което не се е усъвършенствало и си отиде от тази земя, след време получава възможност и слиза отново в ново тяло, за да доусъвършенства своите качества, да изпълни своята мисия. Но не всеки се преражда.

– А какво е обяснението, когато си отиват много млади хора, дори деца? Несъмнено е трудно е да се осъзнае…

Така е, най-тежко и трогателно е, когато си отиват деца и то по нелеп начин. Обяснението е, че тогава това е любовта на Бог. Колкото една душа е била добра на земята и е правила добро, толкова по-високо отива в измеренията след това. И това е дълъг цикъл, защото там време няма.

– Ти си и биоенерготерапевт. Разкажи ми какво точно означава това и от какво лекуваш най-често хората?

– В буквален смисъл това е лечение с биовълни на биополето на даден човек. Около нас всичко е вълни с честота и диапазон на действие. В такива случаи разчитам на радиестезията, която е вълнова наука и включва три подвида: медицинска, ментална и физикална. Най-често хората идват с оплаквания от високо кръвно налягане, с което мога да кажа, че се справям успешно, както и със заболявания на опорно-двигателния апарат, отделителната система, гинекологични заболявания и напикавания при деца. Резултатите са доста добри.

Преди години при мен дойде една жена от Варна – казваше се Галя, която имаше киста на левия яйчник и й предстоеше операция. След като проведохме лечението и тя направи рентгенова снимка и ехография, новите изследвания показаха, че всичко е наред и няма нужда от плануваната операция. Изненадата беше, както за Галя, така и за мен. Ние направихме между 8 и 12 сеанса.

– Хубаво е да споменем, че преди да откриеш дарбата си на ясновидец и биоенерготерапевт, отново си помагала на хората, само че като медицинска сестра в болница…

– Да, така е, по професия бях педиатрична сестра. Силна натура съм, уравновесен и борбен човек. Постигам нещата с много трудности, но това само още повече ме амбицира. Но сега отново практикувам медицина, само че нетрадиционна и за мен двете медицини – традиционна и нетрадиционна трябва да вървят ръка за ръка. На мен традиционната медицина много ми помага, когато провеждам лечение най-вече с това, че познавам добре органите и техните функции.

– Живеем в много динамично време, в което ценностите лесно се подменят, търгува се с доверието на хората и изобщо измамници дебнат от всеки ъгъл, включително и сред хората с дарба като теб. Как противодействаш на това, а също и на хора, които идват с недоверие и скептицизъм при теб?

– В пълен шок съм от това, защото зная за много такива хора, които са откровени самозванци. Никой няма право да навлиза в аурата на друг човек, ако няма никакви познания, ако няма тази дарба. Това е Божия сила! Така могат да се причинят големи проблеми, при това съзнателно.

При мен са идвали и хора, които са били скептично настроени, а аз улавям негативната енергия още с влизането, защото имам тази способност – просто се получава едно отблъскване. Но го приемам и заставам срещу него. Но когато отворя канала, с който работя, и информацията започне да тече, постепенно човекът, който първоначално е бил скептично настроен, се убеждава, че е действително това е реалност, и често даже започва редовно да търси моята помощ.

– Правиш защитни амулети. Какви са най-често страховете на хората?

– Това е един биокатализатор, който се изработва по метода на радиестезията. Фиксират се определени биовълни в него, определен код за конкретното лице, което трябва след това да го носи 40 дни, като медальон на врата. Слага се на определено място и така се създава една енергийна защита или бариера срещу отрицателни въздействия. Около нас има наистина много недоброжелателни хора и не винаги знаем на каква почва стъпваме. Може да попаднем в така наречената геопатогенна мрежа на Хартман – това са подпочвени, енергийни, негативни излъчвания. Катализаторът защитава биополето, аурата, енергийната обвивка. Това е и което най-често хората търсят като помощ.

Но аз сега искам да дам един съвет към тези, които биха искали да правят нещо, което да ги кара да се чувстват по-спокойни – когато излизаме от дома си, още преди да сме престъпили прага, можем да създадем мислено една метална защита около себе си. Когато ментално се облечем в такава метална дреха, подобно на космонавтите, създаваме своята енергийна защита, казвайки си мислено: „Господи, облечи ме в метална дреха и ме предпази от лоши хора днес и от лоши деяния. По този начин аз да имам своята защита“. И това наистина работи.

– Умееш да осъществяваш и контакт с починали хора, което е нещо много по-различно от ясновидството. Как установи, че можеш да го правиш и какво точно се случва по време на този сеанс?

– Това е едно от силните ми качества, дадени ми от Божията сила. Хората, които са идвали при мен за това, са ми споделяли впоследствие, че съм успяла да ги свържа с тяхната любима душа. Много е специфично, трудно може да се опише с думи. Това е едно много различно състояние, при което се влиза в определен канал посредством снимка на човека и информацията от него започва да тече. Дори го виждам и описвам в детайли как изглежда. Когато душата, с която осъществявам контакт се появява пред мен, я виждам с този образ, който е била и когато човекът е бил жив, а накрая, когато си тръгва, се явява като пара, която се извисява нагоре. На практика в тази ситуация аз предавам чутото, а не говоря от свое име.

– От последните две години насам светът е под знака на пандемията от коронавирус и за съжаление продължава да е все така. Кога ще можем да се върнем, поне отчасти, към предишния си начин на живот?

– Това е една болест за цялото човечество и за огромно мое съжаление тази пандемия е създадена по изкуствен начин и появата й не е никак случайна. Изцяло политически въпрос е. За щастие в България ситуацията е малко по-спокойна, отколкото в други европейски държави. У нас тя по-бързо ще залезе, но ще има още дълбочина на заболяването. Това не е краят. Той ще бъде в края на есента на следващата година. Обаче въпреки че тогава заболяването ще залезе, него все пак ще го има, но в доста по-слаб вариант – ще върлува, подобно всеки друг вирус, а ние донякъде ще станем резистентни. По въпроса за ваксините обаче, не искам да говоря, защото всеки прави сам своята преценка.

– Казваш, че пандемията е политически въпрос, а като споменаваш политика, правя препратка с поредните избори, които ни предстоят след месец. Какво е политическото бъдеще на България?

– Много трепети, много нагласи, прекомерни емоции се оказа целия този политически хаос в държавата, в който се намираме в момента. Но след тези избори ще се състави най-накрая правителството. Няма да се стигне до нови. Ще кажа само, че ще има борба между три партии.

– Има ли нещо, което искаш още да посъветваш хората за финал?

– Да забравят злобата и лицемерието, лъжата и предателството. Нека се обичаме повече, защото Бог е любов и любовта е Бог!

Интервю на Анелия ПОПОВА / show.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар