Home » Скандално » Д-р Михайлов попиля Борисов: Той е дефект, аномалия, срам за нацията!
Д-р Михайлов попиля Борисов: Той е дефект аномалия срам за нацията!

Д-р Михайлов попиля Борисов: Той е дефект, аномалия, срам за нацията!

Сподели новината

Д-р Михайлов е облекчен от липсата на Бойко Борисов в управлението на страната!

Психиатърът и богослов д-р Николай Михайлов направи на пух прах бившия редовен премиер Бойко Борисов. Той е изключително доволен, че управлението на страната вече е поето от други парти и други личности, писа Mignews.info.

„За мен Борисов е една тежка политическа аномалия, културен дефект, срам за нацията ни. Няма по-добро от неговата детронация“, отсече д-р Михайлов в предаването „Политическо НЕкоректно“.

Той обаче не бърза да се радва прекалено, тъй като не е ясно новите управляващи какво ще направят. Психиаърът предпочита да види как ще работят Кирил Петков и Асен Василев, преди да изрази мнение за тях.

„Светите братя Кирил и Асен (с ирония го казвам) удариха една мощна деградираща сила“, каза докторът в ефир, визирайки ГЕРБ под „сила“.

Д-р Николай Михайлов попиля Бойко Борисов

Д-р Николай МихайловПо думите му има два основни аспекта, които правят смяната на властта нещо хубаво за България. Първият е, че се притиска главният прокурор Иван Гешев, който нарича Борисов „шефе“, с цел да бъде свален. Вторият е свързан с натиска срещу Борисов, който е мощен и символичен, но засега, смята д-р Михайлов.

По всичко личи, че за психиатъра няма по-голямо зло от ГЕРБ. Той обаче се съмнява да има някакво наказание за всичките кражби през последните 12 години.

„От КТБ до „Хемус“ е наивно да се мисли за някаква наказуемост. Всичко ще мине през структурата на едно турбокапиталистическо управление, каквото е то у нас от 1989 г. насам.“, убеден е д-р Николай Михайлов, който е освен всичко друго и политически анализзатор.

Източник: Зона 98

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар