Home » Скандално » Поничка в „Лидл“ предизвика бурна дискусия във Фейсбук
Поничка в "Лидл" предизвика бурна дискусия във Фейсбук

Поничка в „Лидл“ предизвика бурна дискусия във Фейсбук

Сподели новината

„Някой в Лидъл я е пробвал, но не я е харесал“. Това гласи публикация във Фейсбук с прикачена към нея снимка, научи Sofia24.bg.

Явно някой си е отхапал от поничката, но нещо не му се е понравила. Снимката най-вероятно е от столичен обект на веригата.

„Някой може със щипката да се е опитал да я хване и да се е счупило парченце. А може и някое детенце… все пак има шоколад“, пише потребителка на социалната мрежа.

„Лично аз съм виждал там как доста хора си похапват, а и не само там“, гласи друг коментар.

Заформи се и спор:

„Нима не е ясно,че предвид височината, ръста и радиусът на захапката, това е отпечатък от урбанизиран, горски обитател, който не се е класирал на удобно място в детската градина, за неговите хуманоидни, но разсеяни съзидатели“, пише потребител.

„Очевидно техните са го сгепсали докато захапва поничката, след което са я върнали обратно. Добре, бе, Ганьо, толкова ли ще се охарчиш със 69 стинки, да си платиш поразията на невъзпитаното дете?“, отговаря му друг.

„Чак пък невъзпитано. Може да е на 2-3 годинки, в тази възраст е рано да се каже кое бебе е възпитано и кое не, предвид, че до скоро не е разбирало нищо и само е плакало и пило мляко… За родителите съм съгласна обаче – да я вземат и платят, а не да я върнат пак на щанда (поничката)“, порицава ги накрая една госпожа.

Източник: Пловдив 24

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар