Home » Скандално » Проф. Иво Христов: Политиците ни са слуги, които ни готвят за плацдарм във войната с Украйна!
Проф. Иво Христов: Политиците ни са слуги които ни готвят за плацдарм във войната с Украйна!

Проф. Иво Христов: Политиците ни са слуги, които ни готвят за плацдарм във войната с Украйна!

Сподели новината

Проф. Иво Христов не скри опасенията си за сигурността на страната ни!

Страната ни е в сериозен риск и може да стане наистина страшно за нас, прогнозира съвсем откровено проф. Иво Христов. Според когото, вината за това е изцяло на родните политици, които ни готвят за плацдарм във войната с Украйна.

„Убеден съм в думите си и никак не преувеличавам, за жалост. Готвят ни за плацдарм и то във всички съществуващи измерения на този термин. Вижте Варна и разстоянието й до Крим – това са 460 км. За само три минути това разстояние ще бъде взето от ракета и то със среден обсег на действие.

У нас се взе решение за монтирането на нещото, наречено уж координационен център на Алианса. А всеки обикновен човек, който поне е ходил в казармата знае, че при една война се удря първо точно този център. Разбиете ли него, всички оръжия се превръщат в нищо повече от едни железа.

А войната в Украйна ще расте, не се надявайте да приключи скоро, колкото и да се говори и приказва за споразумения и диалози. Страшното е, че нашата държава ще изиграе роля на буквално първата прифронтова полоса в тази битка“, казва Иво Христов, пише inews.bg.

Той заяви още и то категорично, че политическият елит у нас пет пари не дава за интересите и сигурността на страната ни и като нищо ще я въвлече в конфликт с Русия. Защото така нареченият елит всъщност е слугински елит. Елит, който никога не би се борил за родината си като полския или унгарския.

„А целите тук, във войната с Русия, са много по-големи от предполагаемите. Украйна е само пионка, Щатите се стремят да направят всичко по силите си, за да няма разбирателство и най-вече съюз между Германия и Русия. Защото подобен съюз би бил наистина грандиозен и икономически велик и би ги довършил. Затова и войната ще продължи“, казва Христов.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар