Home » България » Николета Йорданова от Ясновидци разкри тайната за уроките
Николета Йорданова от Ясновидци разкри тайната за уроките

Николета Йорданова от Ясновидци разкри тайната за уроките

Сподели новината

Ясновидката Николета Йорданова е доказан феномен със силата на своите способности, с точността на прогнозите и умението си да помага на хората. Тя е от Червен бряг и живее там до днес.

Николета умее да предвижда бъдещето, да покаже разрешението на любовни и семейни проблеми.

Името ѝ стана известно по време на участието ѝ в телевизионното риалити „Ясновидци”. В един от епизодите на шоуто тя отгатна живота и мъченията, които е претърпяла затворената в либийския затвор медицинска сестра Валя Червеняшка, а също така се справи успешно и с редица други задачи.

Николета е на мнение, че абсолютно всеки може да бъде застигнат от магията и застраховани няма. Според нея най-силна е майчината клетва, от която човек трудно може да се спаси. Тя си обяснява бума на тъмните ритуали у нас с натрупаната агресия у българите.

Какво е това леене на куршум: Премахва уроки, различни проклятия и дори черна магия

„Когато си агресивен, изкарваш най-много негативна енергия. Тогава човек прави нещо като заклинание, без дори да го осъзнава – да ти се случи това и това… И другият, ако го гледа в очите, веднага го хваща. Ще мине време и тези неща наистина ще се случат. Аз в момент на агресия кълна дъщеря си по следния начин: да си здрава, щастлива и успешна. Знам как да ги обърна нещата и в момента тя е началник смяна в едно от големите казина в София“, споделя ясновидката.

По нейни думи, когато чуем някой да ни кълне, не бива да го гледаме право в очите, а да бягаме далеч и да се обърнем с гръб към него, представяйки си, че зад нас има огледало.

„Това се прави, за да може клетвите да не стигнат теб, а да се върнат при този, който ги изрича. Но трябва да си го представиш, иначе си вътре“, категорична е Йорданова. Тя има и свой доказан метод, с който можем да се предпазим от лоши очи и уроки. Всички, които усещат симптомите на чуждото влияние върху себе си като отпадналост, главоболие, гадене, несполуки, безпричинна умора и страх, Николета призовава да вземат една намокрена метла и през бравата на входната врата на жилището си да я изтръскат.

„С водата, която пада, да измият лицето на урочасания. Това обаче помага за момент“, обяснява ясновидката. При по-сериозни случаи тя съветва да се правят индивидуални амулети, в които се вграждали специални неща, създаващи енергийна защита. Само те можели постоянно да ни предпазват от негативно влияние на хора, които искат да ни омагьосат или урочасат.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар