Home » България » Николета Йорданова от Ясновидци разкри тайната за уроките
Николета Йорданова от Ясновидци разкри тайната за уроките

Николета Йорданова от Ясновидци разкри тайната за уроките

Ясновидката Николета Йорданова е доказан феномен със силата на своите способности, с точността на прогнозите и умението си да помага на хората. Тя е от Червен бряг и живее там до днес.

Николета умее да предвижда бъдещето, да покаже разрешението на любовни и семейни проблеми.

Името ѝ стана известно по време на участието ѝ в телевизионното риалити „Ясновидци”. В един от епизодите на шоуто тя отгатна живота и мъченията, които е претърпяла затворената в либийския затвор медицинска сестра Валя Червеняшка, а също така се справи успешно и с редица други задачи.

Николета е на мнение, че абсолютно всеки може да бъде застигнат от магията и застраховани няма. Според нея най-силна е майчината клетва, от която човек трудно може да се спаси. Тя си обяснява бума на тъмните ритуали у нас с натрупаната агресия у българите.

Какво е това леене на куршум: Премахва уроки, различни проклятия и дори черна магия

„Когато си агресивен, изкарваш най-много негативна енергия. Тогава човек прави нещо като заклинание, без дори да го осъзнава – да ти се случи това и това… И другият, ако го гледа в очите, веднага го хваща. Ще мине време и тези неща наистина ще се случат. Аз в момент на агресия кълна дъщеря си по следния начин: да си здрава, щастлива и успешна. Знам как да ги обърна нещата и в момента тя е началник смяна в едно от големите казина в София“, споделя ясновидката.

По нейни думи, когато чуем някой да ни кълне, не бива да го гледаме право в очите, а да бягаме далеч и да се обърнем с гръб към него, представяйки си, че зад нас има огледало.

„Това се прави, за да може клетвите да не стигнат теб, а да се върнат при този, който ги изрича. Но трябва да си го представиш, иначе си вътре“, категорична е Йорданова. Тя има и свой доказан метод, с който можем да се предпазим от лоши очи и уроки. Всички, които усещат симптомите на чуждото влияние върху себе си като отпадналост, главоболие, гадене, несполуки, безпричинна умора и страх, Николета призовава да вземат една намокрена метла и през бравата на входната врата на жилището си да я изтръскат.

„С водата, която пада, да измият лицето на урочасания. Това обаче помага за момент“, обяснява ясновидката. При по-сериозни случаи тя съветва да се правят индивидуални амулети, в които се вграждали специални неща, създаващи енергийна защита. Само те можели постоянно да ни предпазват от негативно влияние на хора, които искат да ни омагьосат или урочасат.

Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]
Коментирай чрез Фейсбук

About clslavchev

Твоят коментар