Home » България » Цвета Караянчева избухна: Бойко може да ме нарича всякак, другите ги съдя!
Цвета Караянчева избухна: Бойко може да ме нарича всякак другите ги съдя!

Цвета Караянчева избухна: Бойко може да ме нарича всякак, другите ги съдя!

Сподели новината

Председателят на Народното Събрание побесня от епитета, който й лепна премиерът Бойко Борисов. „Проста кърджалийска п….“ стана като нарицателно за Цвета Караянчева, което я изкарва от равновесие.

Преди минути шефката на НС избухна в мрежата срещу всички, които я наричат ПКП. Тя дори се зарича оттук нататък да съди всеки, който дръзне да я нарече така.

„Кои сте вие, че ще ме наричате така? Щом съм сгрешила, Бойко може да ме нарича всякак, защото ми е шеф. А вие кои сте?“ – изригна Караянчева, пише Dailystandart.com.

Цвета Караянчева
Цвета Караянчева бясна на хората

Преди дни тя си навлече гнева на хората с думите си, че същите хора, които протестират срещу правителството, си тръгват от протеста с метрото, построено от Бойко Борисов. Тя им препоръча, щом не харесват премиера, да вървят пеш.

Припомняме, че аудиозаписът, в който Борисов нарича Караянчева ПКП, се оказа напълно автентичен, което бе доказано от американска експертиза. Въпреки това обаче шефката на НС продължава да брани със зъби и нокти човека, направил я за смях.

Цвета Караянчева смята, че минималната заплата може да стане 1000 лв., ако Румен Радев спре да тормози правителството!

Председателят на НС Цвета Караянчева, станала известна като „проста кърджалийска п….“, както я нарече премиерът Бойко Борисов, продължава да осъжда дейността на президента Румен Радев. Тя вижда в него големия проблем държавата да не може да се развива.

Караянчева за Радев

„Ако се спре с това безумно искане на оставката на Борисов, само след месец минималната заплата ще скочи на 1000 лв. Просто не може да се работи спокойно така.“ – смята Караянчева.

Източник: Зона98

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 12 Average: 3.7]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар