Home » Скандално » Няма да повярвате какво тяло има това ангелско лице! СНИМКИ
Няма да повярвате какво тяло има това ангелско лице! СНИМКИ

Няма да повярвате какво тяло има това ангелско лице! СНИМКИ

Сподели новината

Фотографии на популярна китайска моделка-бодибилдър изумиха потребителите в мрежата. Юан Херонг публикува снимки по бельо, докато пробва сватбена рокля. Мощните й мускулести крака изумиха мнозина.

Потребителите в мрежата пишат, че Юан е живо въплъщение на персонажа Чун Ли от серията игри Street Fighter. Китайските фенове наричат ​​моделката „момиче с лице на ангел и тяло на дявол“.

В миналото миловидно изглеждащата Юан Херонг е участвала много пъти в състезания по културизъм и шоу на бодибилдърите. Сега тя се е заинтересувала от това да се изявява като моделка.

Преди години Херонг започва да посещава курсове по йога и пилатес, но след това постепенно се задълбочава в упражненията във фитнес залата. Не след дълго силовите занимания се превръщат в нейно постоянно и любимо занимание, като фигурата й се изменя драстично.

Преди малко повече от месец  Юан заема второ място сред жените на проведения от асоциацията на Китай по културизъм национален шампионат.

Също така, 30-годишната китайка има медицинско образование и затова понякога тя заявява, че е „лекарка, която работи като фотомодел на непълно работно време“.

Превод и редакция: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар