Home » Клюки » Eто го лукс дома на сина на Доган (УНИКАЛНИ СНИМКИ)
Eто го лукс дома на сина на Доган (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Eто го лукс дома на сина на Доган (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Сподели новината

Демир и съпругата му Памела наеха интериорен дизайнер за обзавеждането на апартамента си, разбра Скандални

Новодомец от няколко месеца насам е синът на Ахмед Доган – Демир. Наследникът на почетния председател на ДПС, съпругата му Памела и общият им син Адмир се нанесли в луксозното жилище малко преди сватбата им през октомври тази година.

Вместо просторна къща с двор и басейн те са избрали да свият семейното си гнездо в мезонет в елитен столичен квартал. За обзавеждането обаче се доверили на професионалисти в областта и наели известен интериорен дизайнер, който да реализира желания от тях дизайн.

В избора на мебели и съчетанието на цветове и форми по-дейно се включила Памела, която има афинитет към изкуствата, декорациите и модата. Снахата на Сокола се съобразила и с изискванията на половинката си Демир, с когото имали и дребни спорове за някои от цветовете на обзавеждането, за които тя настоявала.

От фотосите се вижда, че луксозният интериор е съчетание от естествени материали, като дърво, и високотехнологични уреди и осветление. Квадратурата на жилището не е никак малка, но младото семейство предвидливо се сдобило с по-просторно жилище, тъй като в момента е в очакване на второ детенце. Още на сватбата им през октомври Памела вече била в начална бременност, а през 2021 г. се очаква Ахмед Доган да стане дядо за втори път.

Първородният му внук Адмир, който е кръстен на него, пък отпразнува своя втори рожден ден на 13 декември.

Почетният председател на ДПС обича да прекарва време с внучето си и е приел присърце своята снаха. Няколко пъти по време на топлите месеци те и синът му Демир му гостуваха в летните сараи в парка „Росенец“. Памела дори показа как се забавляват дядо и внуче – с четене на „Битие и време“ на Мартин Хайдегер.

Източник: Ретро

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар