Home » Скандално » Бомба: Вижте лукса, в който тъне гербаджията Пламен Нунев, депутатът, който коли и беси в Русе (ГАЛЕРИЯ)
Бомба: Вижте лукса в който тъне гербаджията Пламен Нунев

Бомба: Вижте лукса, в който тъне гербаджията Пламен Нунев, депутатът, който коли и беси в Русе (ГАЛЕРИЯ)

Сподели новината

Герберастът, който коли и беси в Русе – депутатът на хунтата Пламен Нунев, тъне в нечуван разкош, видя Скандални.

Източник на Narod.bg предостави снимки от семейното жилище на русенеца, от които ясно се вижда луксът, в който тъне милионерът със заплата от 6500 лева.

Въпреки че народните избраници тихомълком си вдигнаха парите насред кризата, „за да можем да даряваме”, както нагло се изхвърли посмешището, начело на парламента – ПКП Цвета Караянчева, Пламен Нунев е трябвало да събира заплатата си до стотинка години наред само да обзаведе палата си, в което дълбоко се съмняваме…

От кадрите си личат луксозните мебели, които били поръчани от Италия, скъпите подови настилки, таваните с инкрустации и украсата на дома, които са погълнали финансов ресурс, равен на заплатите на депутата на Бойко Борисов за няколко години подред.

Информаторът на Narod.bg поясни, че само обзавеждането на баровския апартамент е коствало на Нунев над 200 000 лева.

Въпросът е откъде са парите за охолството, в което живеят Пламен Нунев със съпругата си Таня и дъщеря им?

Не е тайна, че под управлението на шайката ГЕРБ бившият милиционер Пламен Нунев се превърнал в незаобиколим фактор за всичко, което се случва в града край Дунав.

Неговото разрешение било нужно и за всяка по-сериозна сделка с общинска земя, която сключвал бившият вече кмет Пламен Стоилов.

Примери за възможни финансови потоци от компрометирани заменки колкото щеш. Една обаче се откроява със своята наглост и размер на щетата за общинския бюджет – продажбата на общинската поликлиника в Русе на активист на…ГЕРБ.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 5 Average: 2.4]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар