Home » Клюки » Турбо хитове и много алкохол! Ванко 1 купонясва здраво в кръчма в Канада
Турбо хитове и много алкохол! Ванко 1 купонясва здраво в кръчма в Канада

Турбо хитове и много алкохол! Ванко 1 купонясва здраво в кръчма в Канада

Сподели новината

От няколко месеца пловдивският рапър Ванко 1 направи зрелищно завръщане в публичното пространство. Всичко започна с профил в Инстаграм, който за отрицателно време събра множество последователи.

Ванко от своя страна, пък следва само 22-ма души.

На снимките, качени в мрежата, Иван Главчев не пропуска да се похвали с тузарските се автомобили, красивите жени около него и постоянните забавления.

Сторита от изминалото денонощия в профила му, обаче предизвикаха бурни реакции у потребителите. Едни със сигурност му завиждат и искат да са за негово място, а други несъмнено се възмущават от безхаберното му поведение по време на пандемия.

Става въпрос за поредица от клипчета, заснети в българска кръчма в Канада, където Главчев пребивава от скоро. От тях ясно се вижда, че навръх ромската Нова година или т.нар Банго Васил се е заформил мега купон, а гостите не са никак малко.

Очаквано, цялата нощ премина без спазването на каквито и да е мерки или дистанция, а точно обратното – дансингът буквално е препълнен с хора, решили да покажат на макс танцовите си умения. Само някои са решили да се „изолират“ от останалите, качвайки се на масите и столовете.

Но… кеф цена няма! А Ванко 1 със сигурност знае как да се забавлява – с ретро чалга хитове и много алкохол, в компанията на близки приятели и… арабски шейх.

„Искам да пия“, „И плачат и богатите“, гръцки и турбо бг хитове са само част от лайф изпълненията, които могат да се чуят на качените в Инстаграм сторита.

Самият Ванко 1 също не пропусна да поздрави всички присъстващи със свое изпълнение. Той избра така известното си парче, от времето на „силните му години“ – „Запази вечерта“, което е в дует в Ирина Флорин.

Финалът на култовия купон завършва в автомобила на Главчев, който е видимо подпийнал, но в повече от добро настроение.

„Намирам се някъде в покрайнините на Ванкувър и да ви кажа честно, сега пускаме навигацията и не мога да се оправя… не знам къде се намирам. Искам да пожелая на всички мои приятели в България и на всички боклуци да са живи и здрави през Новата година“ – казва Ванко 1, докато на заден фон звучи култовата песен на Радо Шишарката – „Курви сбогом“.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар