Home » Клюки » Ани Салич показа дома си (Снимки)
Ани Салич показа дома си (Снимки)

Ани Салич показа дома си (Снимки)

Сподели новината

Новинарката живее в сглобяем контейнер в Рударци

Ани Салич беше сред първите известни обитатели на пернишкото село Рударци, което в последните години се превърна в едно от най-желаните от звездите места за покупка на имоти. ВИП интересът към селото значително повиши цените на къщите и парцелите там, но не спомогна местните да получат по-добра инфраструктура и най-после да бъдат решени проблемите им с водата и електроснабдяването.

Новинарката се сдобила с апетитен парцел в Рударци още по време на брака си с тв продуцента Бранко Салич, с когото са разделени от няколко години. Въпреки че можели да си построят многоетажна вила, двамата с Ани постъпили иновативно и заложили на сглобяема къща контейнер от американски тип, които по онова време не бяха толкова актуални по нашите ширини.

Към днешна дата подобен тип постройки никнат като гъби не само в селата около столицата, но и по Черноморието. Те са по-нискобюджетен вариант от строителството, но отново не са по джоба на всеки, защото цените им започват от 40-50 хиляди лева.

След развода журналистката избрала да остане да обитава вилата в Рударци заедно с двете си деца – Лазар и Хана. До ден днешен тя живее там и всеки ден пътува до работното си място в Нова телевизия поне по 30-40 минути в едната посока. Главоболията с трафика обаче не можели да заменят селското спокойствие, от което имала нужда.

Къщата на тв водещата е на един етаж, но е просторна и разполага с няколко стаи, така че всеки да има лично пространство. Там Салич е приютила и своята майка Златка, която се пенсионира преждевременно преди доста години, за да може да ѝ помага с гледането на децата ѝ.

Зад къщата се издига планински склон, а пред нея има лятна веранда и двор, в който журналистката отглежда цветя, храсти и райграс. Градината на телевизионерката не е никак малка и отново има панорамна гледка към планината.

Обзавеждането вътре е семпло, кухнята е съвсем стандартна, а за отоплението тв водещата разчита на камина на дърва. Салич е еконастроена и си е поставила соларен панел, който събира слънчевите лъчи и подсигурява топла вода на семейството ѝ.

Като дългогодишен обитател на Рударци телевизионната звезда не е безразлична към проблемите на селото и редовно се жалва, че им се налагало да се къпят с туби, когато водата спирала. Тя неведнъж е настоявала пред кмета за решение на битовите неуредици, но дори статута ѝ на известна персона не дал резултат.

Иначе жителите на Рударци се шегуват, че биха я избрали за кмет, ако се кандидатира, защото благодарение на нея се сдобили с нов храм, за какъвто мечтаели дълги години.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар