Home » Клюки » Кичка Бодурова с пластична операция на 65 (Снимка)
Кичка Бодурова с пластична операция на 65 (Снимка)

Кичка Бодурова с пластична операция на 65 (Снимка)

Сподели новината

Неузнаваема от няколко седмици насам е естрадната звезда Кичка Бодурова. Бургазлийката, която живее в Америка, публикува снимки в личния си профил във фейсбук от почивката си в Мексико.

От тях се вижда, че лицето ѝ е напълно променено. Изпъната като струна кожа, по-плътни устни и чип нос са част от новите придобивки на Бодурова.

Феновете на звездата не спират да я обсипват със суперлативи за свежата промяна, като подчертават, че е видимо подмладена. Явно разкрасителните интервенции на лицето и промененият цвят на косите в руси нюанси се харесват не само на нея, но и на публиката на 65-годишната певица. Някои от коментарите на почитателите ѝ са с шеговит подтекст и питат дали шеметната промяна се дължи на ваксинацията.

Припомняме, че наскоро Кичка се ваксинира в Щатите с Pfizer. Тя показа процеса с кратко видео в социалните мрежи и се похвали, че вече се чувства напълно спокойна и няма търпение да пътува. Със съпруга ѝ Крис не закъсняха с резервацията за полет и почивка и избраха да отмарят в екзотично Мексико.

Те са отседнали в един от най-скъпарските хотели в прочутия курорт Канкун. В САЩ Бодурова живее като кралица благодарение на щедростта на своя втори мъж, който е милионер от гръцки произход. Крис угажда на всичките ѝ прищевки, а в имението си те имат лична прислуга, която отменя звездата от типичните домакински задължения.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар