Home » България » Стъки ще се яви на детектор на лъжата, за да докаже, че не е зависим от Бойко Борисов!
Стъки ще се яви на детектор на лъжата за да докаже че не е зависим от Бойко Борисов!

Стъки ще се яви на детектор на лъжата, за да докаже, че не е зависим от Бойко Борисов!

Сподели новината

Емоционален спор между Станислав Недков – Стъки и журналиста Борис Ангелов се разрази в предаването на Крум Савов по 7/8 тв.

Повод беше разследване, че федерацията по ММА е получило преди няколко години 29 хил. лева от просветното министерство чрез европейската му дирекция. Органът, който работи с известната програма за наука и образование „Еразъм +”, е отпуснал сумата в помощ на федерацията, ръководена от Недков, за организацията на Европейско първенство по ММА. Странното в случая е, че те идват от бюджета за медийни дейности, обясни журналистът Борис Ангелов.

В отговор по телефона Стъки обясни, че не се чувства виновен, че е взел парите, защото в това първенство са участвали 400 състезатели от 30 страни, българските състезатели са взели 11 медала, от които 5 златни и са се класирали първи отборно.

Ангелов се опита да го попита как обаче е получил парите, които нямат нищо общо с дейността на федерацията, която иначе се финансира от спортното министерство. „Един от големите проблеми на българското образование е насилието в училище”, каза журналистът. Това изнерви Станислав Недков и той започна да обяснява, че тъкмо заниманията със смесени бойни изкуства (ММА) спират агресията на младежите.

Водещият Крум Савов остана без глас да надвиква участниците в предаването му, които изоставиха въпроса за финансирането от просветното министерство без ясно обяснение как е получено.

Спорещите минаха на други теми, като това дали Стъки може да се кандидатира за президент, защото няма навършени 40 години, което е изискване по закон. Недков заяви, че ще пита ЦИК и Конституционния съд по въпроса, но Ангелов му отговори, че няма как той самия да се обърне към съда, защото той не може да се сезира от граждани.

Крум Савов също се включи в словесната конфронтация, като каза, че нахлуването на Станислав Недков при спортния министър е било „нагло и мутренско”. В отговор Стъки нарече водещия „интригант”. В крайна сметка двамата се уговориха Стъки да дойде в 7/8 тв и пред детектор на лъжата да отговори дали е зависим от Бойко Борисов, от ГЕРБ или от друга партия.

Източник: Петел

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар