Home » Скандално » Борисов: По честен от мен няма! Не понасям корупцията, за това не съм откраднал нищо за 11 години!
Борисов: По честен от мен няма! Не понасям корупцията за това не съм откраднал нищо за 11 години!

Борисов: По честен от мен няма! Не понасям корупцията, за това не съм откраднал нищо за 11 години!

Сподели новината

„Няма да допусна да си отидем като маскари, дори и ако изгубим изборите“, изригна Борисов

Премиерът се затюхка, че цялата партия пострадала, заради „няколко души“, уличени в корупция и кражби, но сега той се бил заел лично да си „разчиства къщичката“. „Цветанов ни нанесе голяма щета, но си го обичам като дете“, заяви Борисов с цялата си наглост.

„Не съм ходил на гости на министрите си, не знам в какви имоти живеят“. Така Борисов се оправда за аферата АпартаментГейт, която разкри, че половината му ръководни кадри са мултимилионери в недвижимо имущество.

„Аз си живея в родната къща в Банкя и в нея ще си умра“, зарони крокодилски сълзи и изтърси, че за себе си винаги мислел последно. Затова и пътя до Банкя щял да оправи най- накрая, като приключи с „Хемус“ и останалите проекти- малко преди да му изтече мандата.

Борисов ще отнесе присъда и за многократното предаване на националния интерес на България в полза на чужди държави. Достатъчно е да си спомним за безследно изчезналите 16 млрд., които партията му изтегли и не можа да даде отчет за какво ги е похарчила… но пък сега ще ги плащаме всички ние. Нека си спомним и че след като еднолично прекрати „Южен поток“ и АЕЦ Белене, Борисов даде газовото кранче на Турция. Която в момента довършва своята отсечка от „Турски поток“ и строи АЕЦ Аккую. Да не говорим за позорното предаване под американски натиск на българските интереси в Македония, изцяло в полза на Гърция.

„БСП изобщо не ни застрашава. Проблемът на ГЕРБ е изцяло вътрешен. „В БСП се ненавиждат. Изпокараха се за листата. Ако трябва да редят министри, ще се изпокарат с президента. Това, което ние от ГЕРБ построихме, комунистите (БСП) не могат да го боядисат.

Каква ти диктатура! Само дето не съм им дал да ми обършат два шамара. Постоянно ме плюят а аз нищо не им правя!, разпени се Баце. А под „плюене“ Борисов явно визираше разкритията за корупция сред назначените от него висши кадри като „СуджукГейт“, „КумГейт“, „ОградаГейт“, „МагистралиГейт“ както и кражбите на поне 20 млрд. евро от еврофондовете, митниците и държавната хазна. Явно Борисов визираше и разкритията за тъмното му сикаджийско и ДС-агентурно минало, за аферите му с безбандеролни цигари, каптагон и метамфетамини…

Все факти, които през 11-те му управленски години периодично бяха огласявани и в редица европейски и американски медии. Факти, които са добре известни и в Брюксел. Но засега оттам още му пазят гърба, защото в ролята си на колониален генерал-губернатор, бившата мутра върши чудесна работа на западните господари на България.

„Няма да допусна да си отидем като маскари“, изригна в края на интервюто си Борисов.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар